Zombie Apocalypse in China: waarom is het trending op TikTok?

0
150


Hoewel het onduidelijk is wie de trend begon, zijn twee dingen vrij duidelijk. Er is nergens ter wereld een zombie-apocalyps, laat staan ​​in China. Zombies zijn een werk van functie en zijn gewoon huiveringwekkende Halloween-kostuums en de reactie van sociale media op de rare trend is ronduit vermakelijk.

Wat is trending op TikTok?

Met betrekking tot een zombie-apocalyps realiseerden veel mensen zich al snel dat de angst voor zombies irrationeel was, maar anderen hebben plezier met het denkbeeldige scenario van aangevallen worden door de ontwaakte lijken. Een gebruiker merkte op: “Ik ga naar de verdomde maan.” “Wat! Al die grappen over de zombie-apocalyps hebben ons vervloekt’, schreef een ander. Eentje schreef: “Oh heer, zeg me alstublieft dat dit niet echt is. Ik ben aan het googelen hoe ik naar Mars kan verhuizen.”

Een commentator grapte op Twitter: “Je wist niet dat China een gloednieuwe Grote Muur aan het bouwen was, een bedekt met prikkeldraad. Het dient meerdere doelen en houdt de ondoden in bedwang.”

“BRO GEEN MANIER IN DE HEL IS ER ZOMBIES IN OHIO EN IN CHINA EN OOK MONKEYPOX, IK VERHUIS HET ZONNESTELSEL, DAG,” zei een ander. “Tiktok maakte me gewoon bang omdat iemand zei dat er zombies in China waren”, viel een derde persoon in.

“Het is duidelijk dat ik mijn onderzoek deed en het enige dat zei was dat het verdomme niet waar is.” Wat we moeten begrijpen is dat er geen bewijs is dat zombies bestaan, ondanks het feit dat de mythe zijn weg heeft gevonden naar de moderne literatuur en media.

Als je nog steeds niet weet wat een zombie is, het is een ondood vleesetend lijk dat ofwel is geïnfecteerd met het virus of is gebeten door een andere zombie. Dus ja, wees gerust, er zijn geen zombies in de wereld en China is niet besmet met zombies, maar met echte monsters? Ik zou Ja zeggen. Je weet wat ik bedoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in