Zo doe je TikTok’s ‘Locked Up’-trend: politieautofilter gaat viraal

0
129


TikTok-gebruikers gaan viraal voor hun kijk op de populaire ‘Locked Up’-trend met behulp van het politieautofilter – hier leest u hoe u het filter voor uzelf kunt krijgen om mee te doen met de trend.

Er is elke week een enorm scala aan nieuwe trends die viraal gaan op TikTok, gebaseerd op alles van een nummer dat in de hitlijsten staat tot een bizar recept of etenswaar.

Veel van de populairste trends van het platform zijn gebaseerd op de grote selectie filters en effecten die beschikbaar zijn, waaronder schoonheidseffecten, groene schermanimaties en meer.

De nieuwste trend om met de app van start te gaan, wordt door sommigen de ‘Locked Up’-trend genoemd en is gebaseerd op een effect waardoor het lijkt alsof de persoon die filmt achter in een politieauto zit.

Op de melodie van ‘Locked Up’ van Akon, zullen gebruikers achter in de geanimeerde politieauto zitten en de video ondertitelen met de reden dat ze gearresteerd zouden worden als iets in het bijzonder illegaal was.

Een video die meer dan 100.000 likes kreeg, liet een hond in de ‘auto’ zitten, samen met het bijschrift, ‘wanneer je wordt gearresteerd omdat je ieders enkels bijt.

Hoe het politieautofilter op TikTok . te krijgen

Hoewel er enkele filters zijn die je van een platform van derden moet krijgen, is het politieautofilter direct beschikbaar op TikTok, waardoor het supereenvoudig is om mee te doen aan deze trend. Ga als volgt te werk om het filter te krijgen:

  1. Open TikTok.
  2. druk de plus-knop om het camerascherm te openen.
  3. Klik linksonder op ‘Effecten.’
  4. Druk op vergrootglasen typ ‘Politie.’
  5. Klik op het filter met het label ‘Politie’ door Jphant.
  6. Richt de camera op uw gezicht en plaats uzelf in de politieauto voordat u opneemt.

Zodra je je video hebt gemaakt, voeg je gewoon een grappig bijschrift toe en post je je clip. Deze trend krijgt honderdduizenden weergaven op het platform terwijl het steeds populairder wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in