Zijn TikTok-lesbiennes vervloekt door de “TikTok-apocalyps voor het uiteenvallen van lesbische vrouwen”?

0
81


Kendall Payne legt de Lesbian Breakup Apocalypse uit

Foto: Screenshot, TikTok

Experts op het gebied van popcultuur zijn ervan overtuigd dat er iets in het water zit dat heeft geleid tot een hele reeks scheidingen tussen lesbische stellen die invloed hebben op TikTok.

Morgan Sung, cultuurreporter voor NBC News, vertelde: Rollende steen ze gelooft dat we ons midden in een “TikTok-apocalyps voor een lesbische breuk” bevinden.

Paren die de afgelopen maanden het slachtoffer zijn geworden van de vermeende vloek, zijn onder meer JoJo Siwa en Kylie Prew, Avery Cyrus en Soph Mosca, evenals Sedona Prince en Rylee LeGlue, die populair werden op de site vanwege hun enorme hoogteverschil (6 ′ 7″ vs. 4′ 9″ respectievelijk).

En velen geloven dat het allemaal begon met één ex-koppel: muziekartiest Cari Fletcher en YouTuber Shannon Beveridge. Na de recente breuk van het paar, bracht Fletcher een nummer uit genaamd “Becky’s So Hot”, over Beveridge’s nieuwe vriendin Becky Missal.

Fletcher zei: het lied (waarvan het refrein zegt: “Becky is zo heet in je vintage t-shirt”) werd geïnspireerd door een Instagram-foto die ze zag (en per ongeluk leuk vond) van Missal die een van Beveridge’s vintage t-shirts droeg – een shirt dat zij, Fletcher, gebruikt om te dragen.

Het nummer zorgde voor drama op sociale media toen fans ruzie maakten over de vraag of het ongepast was voor Fletcher om de echte naam van Missal in het nummer te gebruiken zonder haar toestemming of medeweten. Terwijl Missal en Beveridge beweerden boos te zijn over het nummer, lanceerden ze als reactie daarop ook een reeks t-shirts.

Velen lijken te geloven dat het deze dramatische reeks gebeurtenissen was die het lesbische TikTok-universum vervloekte en deze reeks uiteenvallen veroorzaakt.

De “apocalyps” heeft lesbiennes op internet geboeid. Muziekkunstenaar King Princess plaatste een video waarin ze erover zong en verkondigde: “Lesbiennes gaan uit elkaar op TikTok, wat verandert in TikTok, inspirerende liedjes over uit elkaar gaan op TikTok, de cyclus zal nooit eindigen totdat ze weg zijn.”

En komiek Kendall Payne bracht een reeks video’s uit die het verwarde web van drama in kaart brengen. Haar eerste video – die een gedetailleerde grafiek bevat om te laten zien hoe de breuk van Fletcher en Beveridge het begin van het einde was voor zoveel koppels – heeft 2,5 miljoen views en meer dan zesduizend reacties, waarvan vele Payne bedanken voor haar service door duidelijk uit te leggen hoe het is allemaal begonnen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in