Zijn Sadie Sink en Finn Wolfhard samen? Virale TikTok-claims ontkracht

0
25


TikTok is een platform geworden waar geruchten de vrije loop laten en de recente TikTok-geruchten gaan over Sadie Sink en Finn Wolfhard. Speculaties over de twee Vreemde dingen acteurs die in het echte leven aan het daten zijn, circuleren op het platform voor het delen van video’s. De roddels zijn echter niet waar.

De collega-acteurs kwamen samen voor Netflix’ cult-favoriet Vreemde dingen. Hun personages Max Mayfield en Mike Wheeler hebben in de show geen gevallen van romantische intriges getoond. Netizens waren er echter van overtuigd dat de twee in het echte leven aan het daten waren toen hun vriendschap achter de schermen uitgroeide tot romantiek.

Geruchten over het daten van Sadie Sink en Finn Wolfhard begonnen toen een niet-geïdentificeerde persoon een video uploadde waarin werd beweerd dat de twee een relatie hadden in 2017. Hoewel het duidelijk was dat een TikTok-gebruiker geen geloofwaardige bron van informatie is, Vreemde dingen fans geloofden het gerucht en bleven er online over praten.

Netizens maakten ook video’s waarin ze reageerden op datinggeruchten. De speculatie is echter niet waar.

mensen op tik tok zeggen dat sadie en finn vroeger daten 😭 https://t.co/vtWteXOvSL


Sadie Sink en Finn Wolfhard hebben geen relatie

De collega’s daten niet in het echte leven. Geen van de vertegenwoordigers van de acteurs, zelf noch andere publicaties hadden bevestigd dat de twee aan het daten waren op het moment dat dit artikel werd geschreven.

Finn Wolfhard maakte bekend dat hij een relatie heeft met Elsie Richter. Het stel bevestigde hun relatie door in juni 2021 een wazige foto van de twee samen lachend op Instagram te plaatsen.

Na de aankondiging verwijderde Wolfhard de foto echter van zijn profiel.

Finn Wolfhard en Elsie Richter ❤️🥺📷: elsiepearls via IG Story https://t.co/27F7VHhN02

Hoewel het stel besloot hun relatie privé te houden, werden ze vorig jaar samen gespot tijdens een NBA-wedstrijd in de State Farm Arena. Ze werden gezien naast elkaar aan de rechtbank.

Terwijl hij ervoor koos om zijn romantische leven buiten de schijnwerpers te houden, chanteerden fans de Stranger Things acteur om zijn relatie met Richter te bevestigen. Eind 2021 dreigden zijn fans het adres van zijn vriendin te lekken als hij niet zou bevestigen een relatie met haar te hebben.

De acteur gehoorzaamde en deelde in een interview met The Washington Post in november:

“Ze zeggen: ‘O, oké, het spijt me zo. Wij houden van haar. Het vervaagt allemaal letterlijk als je denkt: ‘Hé, kalmeer. Het is cool. Ik ben een echt persoon.’ Het is bijna als een trance of zoiets. Misschien is het een machtskwestie.”

De relatie van de 19-jarige is sinds vorig jaar niet meer in het nieuws geweest. Sommigen geloven dat het duo uit elkaar is gegaan. Het kan echter zijn dat Wolfhard zijn relatie eenvoudigweg beschermt tegen publieke controle.

Sadie Sink heeft momenteel geen relatie en blijft single. De actrice heeft haar eerdere relaties ook privé gehouden. Ze is echter in het verleden in verband gebracht met Joe Alwyns broer Patrick nadat de twee in september 2021 samen in New York werden gespot.

Ook op Instagram heeft de 20-jarige actrice niets over haar vroegere relaties gepost.


Hoewel Sadie Sink en Finn Wolfhard hun afzonderlijke relaties privé houden, hebben de twee geen relatie met elkaar. Het is zelfs veilig om te zeggen dat TikTok gewoon een platform was dat door fans werd gebruikt om verkeerde informatie over deze zaak te verspreiden.
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in