Zeven LGBTQ+ TikTok-makers die het volgen zeker waard zijn

0
13


Zeven LGBTQ+ TikTok-makers die het volgen zeker waard zijn

Foto: The Old Gays/TikTok-screenshot

TikTok is de thuisbasis van zo’n breed scala aan makers van inhoud. Of je nu houdt van mode en beauty, fitness, eten, muziek of sport, er is een plek voor jou en je interesses.

LGBTQ + -inhoud op TikTok is bijzonder krachtig. De app is een echte veilige haven geworden voor leden van de gemeenschap, met TikTokers die trots hun eigen ervaringen delen terwijl ze hun armen openen voor kijkers die steun nodig hebben.

Hier is een lijst met LGBTQ+ TikTokers die je moet volgen.

Dylan Mulvaney

@dylanmulvaney

Mijn eerste vraag aan de president. Ik heb nog zoveel te leren, maar ik ben vereerd om op te komen voor mijn transgemeenschap. #trans #usa #vote

♬ origineel geluid – Dylan Mulvaney

Dagen van meisjesjaren is Mulvaney’s inmiddels wereldberoemde TikTok-serie waarin ze haar overgang documenteert en door de beproevingen en beproevingen navigeert om openlijk te leven als haar authentieke zelf.

Naast haar eigen transitie, moedigen Mulvaney’s nu virale video’s ook belangrijke gesprekken aan over presentatie en geslacht. Ze hebben haar zelfs een plekje voor president Joe Biden opgeleverd.

Met meer dan negen miljoen volgers is het redelijk om te zeggen dat Mulvaney furore maakt op TikTok, en dat allemaal met behoud van die sprankelende persoonlijkheid en positieve kijk die we kennen en waar we van houden. Ze straalt elke dag uiterst kostbare transvreugde uit en herinnert haar volgers eraan dat het beter wordt.

Ty Deran

@mx.deran

Disclaimer: ik maak een grapje om lichtzinnigheid te brengen in het zware feit dat zoveel mensen niet weten hoe ze over ons moeten praten. Goede bedoelingen hebben is geweldig en verandert ook niets aan de impact van onze woorden en daden. Als je een of meer van deze dingen eerder hebt gezegd, laat dit dan een kans zijn om wat meer opleiding te zoeken. Allemaal uit liefde… 💕

♬ Apen Draaiende Apen – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Het profiel van Deran draait helemaal om informatie en educatie, aangezien ze liedjes en sketches gebruiken om belangrijke kwesties aan te pakken waarmee de transgemeenschap wordt geconfronteerd – ook in de meest kleurrijke outfits!

Ze vertellen over hun eigen ervaringen als transgender en non-binair persoon en herinneren anderen er regelmatig aan dat ze nooit alleen zijn.

Deran voelt zich als die beste vriend die er altijd is met bevestigingen en bemoedigende woorden, of je nu een zetje nodig hebt om een ​​giftige relatie te verbreken of eindelijk na te streven wat je gelukkig maakt.

Blair Imani

@blairimani

SmarterInSeconds: Coming Out Later in Life is geldig! #lgbtq #lgbtiktok #🏳️‍⚧️ #🏳️‍🌈

♬ origineel geluid – Blair Imani

Imani is trots zwart, biseksueel en moslim, en zij is het brein achter Smarter in Seconds, een videoserie die ons in feite alles vertelt over hoe je een fatsoenlijk mens kunt zijn. Ze legt haar punten op een empathische, vereenvoudigde manier uit en het lijdt geen twijfel dat ze helpt positieve verandering teweeg te brengen en miljoenen wijd en zijd bereikt.

Imani behandelt genuanceerde onderwerpen, variërend van de taal van de eetcultuur tot lichamelijke autonomie, van de diversiteit van de vrouw tot het belang van stemmen bij verkiezingen.

Haar inhoud is leuk en boeiend, maar het hamert ook op echt belangrijke punten, of het nu gaat om het hoofdlettergebruik van de B in Black of hoe je de feestdagen op een duurzame manier kunt vieren.

Imani’s video’s zijn kort en verteerbaar en bevatten vaak videomakers uit andere gemarginaliseerde gemeenschappen.

De oude homo’s

@oldgays

Zijn we klaar?! 😍 @lizzo #liefde

♬ 2 Wees geliefd (ben ik er klaar voor) – Lizzo

Deze mannen toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht!

The Old Gays bestaat uit vier oudere homoseksuele heren in de leeftijd van 65 tot 78 jaar: Robert Reeves, Bill Lyons, Jessay Martin en Mick Peterson.

De Californische makers verspreiden dagelijks vreugde met hun leuke uitdagingen, virale dansen en persoonlijke verhalen, terwijl ze ook fungeren als het levende bewijs voor queer jongeren dat je oud kunt worden als homo. en wees blij.

Het viertal heeft meer dan drie miljoen volgers en is zelfs zo geliefd dat ze zelfs de aandacht hebben getrokken van sterren als Rihanna en Bebe Rexha.

Jessica Kellgren-Fozard

@jessicaoutofthecloset

Wie gaat de baby dragen? #LGBTQ #parenting #pridemonth #pride2022 #QueerCouple #LesbianParents

♬ origineel geluid – Jessica Kellgren-Fozard

Online bekend als JessicaOutOfTheCloset, Kellgren-Fozard brengt een vleugje vintage glamour tot leven.

Ze gebruikt haar platform van meer dan 300.000 om haar ervaringen met handicaps en chronische ziekten te bespreken, evenals LGBTQ+-onderwerpen waartoe ze op school nooit toegang had.

Als dove YouTuber en tv-persoonlijkheid straalt al haar video’s warmte en positiviteit uit, omdat ze anderen wil inspireren door hen te laten zien dat een beetje optimisme een lange weg kan gaan.

Ze deelt ook haar liefde voor vintage mode, reist met haar vrouw Claudia en haar viervoetige pluizige vrienden.

Claire opleiding

@claire_training

#biologie IB @jacqupot #lesbian #gay #wlw #nature #innature

♬ Je laten kijken – Meghan Trainor

Iedereen heeft een Claire nodig in zijn leven – ze is een wetenschapsleraar en personal trainer die zegt waar het op staat, met een echte no-nonsense maar toch komische benadering van de strijd waarmee LGBTQ+-mensen dagelijks worden geconfronteerd.

Ze is een lesbische moeder en is er trots op dat ze zich openlijk uitspreekt om de gemeenschap op een positieve manier te weerspiegelen en zichtbaarheid te bieden aan degenen die zich zo lang onzichtbaar hebben gevoeld in de samenleving.

Claire is de koningin van zorgeloze humor, en ze zal op geniale wijze licht werpen op schadelijke stereotypen en belachelijke mythen, of ze nu door een veld rent terwijl ze met een Pride-vlag zwaait om het patriarchaat te ontmantelen of homofobie het zwijgen oplegt in een regenboogmuts, Claire is de tante die we allemaal willen.

Woensdag Holmes

@hellomynameiswoensdag

♬ animal crossing ~ new horizons lofi – Gesloten op zondag

Holmes – bekend als HelloMyNameIsWednesday – is een artistiek genie dat hun platform gebruikt om check-ins voor de geestelijke gezondheid en opbeurende affirmaties te bieden voor die dagen dat je een extraatje nodig hebt.

De vrolijke animaties van de illustrator barsten van kleur en brengen gegarandeerd licht in je dag, of dat nu is door je eraan te herinneren je medicijnen te nemen, wat meer zelfvertrouwen te hebben of trots te zijn op je kleine prestaties.

De opvallende creaties van Holmes vormen ook de perfecte telefoonachtergronden voor die dagen dat een vrolijk citaat een lange weg kan gaan.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in