Zesjarige producer gaat viral op TikTok voor het opnieuw creëren van “Girl” van internet en Kaytranada

0
56


Grootsheid kan zich op elke leeftijd materialiseren, en vooral bij wonderkinderen komt het vroeg tot stand. Miles Bonhamook bekend als milesmusickid, trekt al sinds zijn vierde aandacht op sociale media en heeft 550.000 volgers op Instagram verzameld, maar zijn nieuwste video op TikTok, waar hij 186,4K volgers heeft op een account dat wordt beheerd door zijn ouders, gaat absoluut viraal.

De zesjarige speelt gitaar, toetsen, drums en bas, zingt en gebruikt Logic Pro als zijn favoriete DAW. Hij heeft ook een perfecte toonhoogte, waardoor hij schijnbaar moeiteloos muziek kan componeren en recreëren. Zijn nieuwste video laat hem zien hoe hij “Girl” van The Internet en Kaytranada opnieuw maakt met 5,7 miljoen views en bijna 1 miljoen favorieten op het moment van publicatie.

In de loop van ongeveer twee minuten heeft hij gefilmd terwijl hij aan het project werkte, toetsen bespeelde, in de DAW werkte en effecten en automatisering toevoegde, en zelfs zijn eigen stem samplede om, en ik citeer, “dat Kaytranada-geluid te krijgen.”

Bekijk hieronder en volg hem hier.

@milesmusickidofficial Miles is 6 jaar oud #NoAutoTune Nummer: “Girl” van The Internet + @kkaayyttrraa @syd @steve.lacy #theinternet #kaytranada #stevelacy #boombap #neosoul #ProducerLife #HomeStudio #LogicPro #musicproducer #DJ #beatmaking #FLStudio #ProTools #Ableton #childprodigy #musiciansoftiktok #tiktokvocals #bestvocals ♬ origineel geluid – Miles Music KidLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in