Zelfs TikTok wordt geëxploiteerd bij een Pepsi Milk Cheese ‘Hack’

0
108


Het omzetten van Pepsi-melk (bekend als pilk, volgens Know Your Meme) in kaas is niet goed gevallen op TikTok. Veel vraagtekens zijn te zien in de antwoorden op de video, waarbij kijkers wanhopen over de acties van de chef-kok, Josh. Eén antwoorder kon alleen maar zeggen: “Josh, waarom?” het antwoord verdienen: “Het is altijd ‘Josh, waarom?’, niet ‘Josh, hoe gaat het?'” (via TikTok).

In de video smeert Josh Pepsi-melkkaas op avocadotoost met chilivlokken en olijfolie, en deelt hij het met een vriend die het uiterlijk omschrijft als ‘kattenvoertoost’. Nadat ze aanvankelijk hadden verklaard dat het “niet verschrikkelijk” smaakte, deinzen ze snel terug met: “Oh, ik proef het nu.” Josh heeft hits van zijn publiek ontvangen, waaronder ‘Every day I loose trust in you’, ‘Josh wake up and koos vandaag voor geweld’ en ‘This is verwoestend’, als een beknopte samenvatting.

Niet iedereen is echter in totale afkeer. “Ik heb de pilk eerder geprobeerd. Het is niet zo erg, het smaakt om de een of andere reden een beetje naar vanille”, geeft een van de kijkers toe. Er is zelfs een verzoek om “chocoladepilk” (via TikTok), dus misschien is Mythical Kitchen een vreselijke trend begonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in