Yves Tumor, Megan Thee Stallion en meer

0
84


(For You)r Consideration is een wekelijkse column met een overzicht van de rappers en zangers die het JUIST doen op TikTok en de virale trends en topnummers die je FYP overnemen.

Wie is To Velo?

Weet je nog dat Megan Thee Stallion de naam van Tove Lo probeerde uit te spreken op Instagram Live? Welnu, de audio is weer opgedoken in de app, aangezien TikTokers het geluid gebruiken om na te spelen wanneer ze uitspraakproblemen hebben gehad, net zoals Meg de naam van Tove Lo uitspreekt. Van het lezen van obscure ingrediënten tot het leren van Spaans, er zijn bijna 3K-video’s met het geluid waardoor het een trend is om zo snel mogelijk op te springen. Het trending-geluid kreeg zelfs een reactie van Tove Lo zelf nadat gebruiker @anthonykeyvan liefde toonde aan de Zweedse dark-popzanger. Zie de video’s hieronder.

DRAAI DIE SHI OMHOOG

Makers tonen liefde voor de platen die het verdienen om op vol volume te worden afgespeeld met behulp van de fotofunctie van TikTok. Als je nog niet op de hoogte bent van een van de nieuwere functies van de app, kunnen gebruikers in de fotomodus een video in de stijl van een diavoorstelling maken met foto’s in hun filmrol. In deze trend vullen gebruikers hun diavoorstellingen met een sms van hun buurman met de tekst “TURN THAT SHI UP” en vegen naar hun favoriete nummers en vervolgens een meme van hun telefoon of iPod op vol volume. Van de Nas-klassieker “You Owe Me” tot een favoriet van Pooh Shiesty-fans, deze trend is rijp voor degenen die hun muzieksmaak willen aanpassen
https://www.tiktok.com/t/ZTR5whSAU/

Wachten op 14 oktober

Lil Baby begon in september en ging naar Instagram om de wereld zijn derde studioalbum te laten weten, Het is alleen ik, verschijnt op 14 oktober. En sindsdien zijn fans naar de app gegaan om Baby en het langverwachte project te prijzen voorafgaand aan de release. Gebruiker @natizah heeft een video gemaakt die één seconde (ja, je leest het goed, één seconde) van het album afspeelt voordat ze een screenshot van het project uploadde met het bijschrift “Baby better 💸” naar haar IG-verhaal. Producenten hebben ook het momentum van het album gebruikt om hun vaardigheden aan te scherpen en denkbeeldige intro’s te creëren voor de release van Baby op 14 oktober. Bekijk enkele van de manieren waarop fans zich voorbereiden op Het is alleen ik onderstaand.

Yves Tumor Hive

Als je nog niet hip bent tot indie-favoriet Yves Tumor, maak je dan klaar. Je FYP kan je kennis laten maken met je volgende obsessie, aangezien de muziek van de experimentele artiest langzaam aan populariteit wint als achtergrondgeluid voor een mengelmoes van inhoud in de app. Makers gebruiken het nummer “Romanticist” specifiek om te pronken met hun stadswandelingen, OOTD, en om wat tijd te nemen om liefde te tonen aan Yves Tumor zelf. De artiest heeft sinds 2021 geen muziek meer uitgebracht en we hopen dat zijn heropleving op TikTok hen ertoe zal aanzetten uit hun schuilplaats te komen.

Ice Spice regeert nog steeds

Ice Spice’s Drake-cosigned hit “Munch” heeft TikTok de afgelopen weken in een wurggreep gehouden. De loosie is al een single girl’s anthem geworden, vergelijkbaar met GlorRilla en Hitkidd’s “FNF (Let’s Go).” En nu is een openhartige video van gebruiker @anisafah_ lipsynching en lachend op de virale hit van de Bronx-rapper verantwoordelijk voor een toestroom van video’s die Ice Spice en haar record relevant houden op je FYP. TikTokers gebruiken het geluid om relatie-achtige inhoud te creëren, waaronder het clownen van hun exen en pronken met hun stemming na het uiteenvallen. Onze favorieten? De POV van een TikToker die naar het verhaal van een meisje kijkt nadat ze bell hook’s heeft gelezen Alles over liefde en een gebruiker die inspeelt op het drama rond de vermeende breuk van Lil Durk met India Royale.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in