YouTube keurt functie van TikTok . goed

0
126


YouTube neemt een andere functie over die populair is op TikTok, waardoor het mogelijk wordt om gebruikersreacties te beantwoorden met een korte video.

Momenteel is het een experimentele functie, de nieuwe “commentaarstickers” van YouTube zijn beschikbaar voor videomakers op iOS om te beginnen.

Als je je bibliotheek met YouTube Shorts-content wilt uitbreiden, kan het beantwoorden van reacties helpen om een ​​regelmatig publicatieschema aan te houden en je publiek betrokken te houden.

Hoewel commentaarstickers vergelijkbare functionaliteit op TikTok nabootsen, schieten ze op een paar belangrijke manieren tekort. Dit is wat je moet weten over deze nieuwe toevoeging aan YouTube Shorts.

YouTube-commentaarstickers – momenteel in beperkte tests

YouTube’s test van commentaarstickers is beperkt beschikbaar, omdat er momenteel een iOS-apparaat voor nodig is.

Als je toegang hebt tot de functie, zie je een optie om een ​​video op te nemen wanneer je reageert op opmerkingen over je lange en korte inhoud.

De reactie waarop je reageert, wordt als een sticker op je videoreactie geplaatst. Daarom noemt YouTube ze commentaarstickers.

De test van YouTube is echter beperkt in functies, omdat de commentaarsticker niet teruglinkt naar de oorspronkelijke auteur. De kanaalnaam, avatar en links naar de daadwerkelijke reactie van de auteur zijn niet beschikbaar voor kijkers.

Als kijkers een video zien met een reactiesticker in hun Shorts-feed, hebben ze geen context over wie de reactie heeft achtergelaten of op welke video ze hebben gereageerd.

YouTube “hoopt” om deze functionaliteit in de toekomst toe te voegen, maar het klinkt niet als een prioriteit.

TikTok’s versie van commentaarstickers linkt terug naar de originele reactie, wat handig is voor kijkers en kan leiden tot meer videoweergaven voor makers.

Misschien zal YouTube de waarde inzien van terugkoppelingen naar reacties en er in de toekomst een prioriteit van maken. Het bedrijf zegt dat het meer informatie zal geven over commentaarstickers naarmate de ontwikkeling vordert.

Bron: Creator Insider


Uitgelichte afbeelding: Ascannio/ShutterstockLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in