xQc blokkeert Bella Poarch op TikTok vanwege trendvideo ‘Water Tornado’

0
85


Twitch-streamer xQc heeft mede-contentmaker Bella Poarch geblokkeerd op het virale videoplatform TikTok, nadat ze op een van haar video’s had gereageerd.

De wereld van TikTok is een fascinerende, zij het vaak vreemde plek. Hoewel de populaire virale videotoepassing enkele vermakelijke trends heeft voortgebracht, zijn er ook enkele even unieke verhalen om in te duiken.

Streamingster Félix ‘xQc’ Lengyel is vrij nieuw voor alles wat TikTok als maker te bieden heeft, maar de Twitch-entertainer is dieper in de applicatie gedoken nadat hij de TikTok-inhoud van Bella Poarch tegenkwam.

Het is echter veilig om te zeggen dat xQc Poarch’s niet snel zal herzien.

Bella Poarch’s TikTok-trendvideo’s maken geen indruk op xQc

Tijdens de livestream van xQc op 18 september navigeerde de voormalige Overwatch-professional door zijn FYP-pagina op TikTok. Hij kwam een ​​video tegen van de persoonlijkheid en zangeres op sociale media, Bella Poarch.

De video in kwestie toont Poarch die zich bezighoudt met de ‘Water Tornado’-trend, waarin TikTokers agressieve wervelwinden creëren in hun drankjes en de beweging nabootsen door te dansen.

Met geen enkel woord tijdens zijn kijkervaring, zat xQc gewoon in stilte en observeerde alleen Poarch’s gedrag in de video.

Nadat de video van Poarch was afgespeeld, ging xQc verder met scrollen, maar de video van Poarch had ervoor gezorgd dat hij preventieve actie moest ondernemen voor zijn FYP. Met dat in gedachten glimlachte de streamer terughoudend naar de video en naar Poarchs pagina om haar TikTok-profiel volledig te blokkeren.

Toen de blokkade eenmaal was uitgevoerd, liet xQc niet meer dan een klein lachje bij zichzelf horen toen hij terugkeerde naar zijn nu Poarch-vrije FYP.

Dit is echter niet de eerste keer dat xQc de inhoud van Poarch tegenkomt, aangezien de streamer haar ontzetting heeft gedeeld over haar stijl van inhoud terwijl ze reageerde op SunnyV2’s ‘The Controversial Rise of Bella Poarch’ YouTube-documentaire.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in