Winston Duke reageert op TikTok-video van zijn Law & Order SVU-optreden

0
80


Black Panther: Wakanda Forever-ster Winston Duke reageert op een fan die zijn televisiedebuut ontdekt op Law & Order: Special Victims Unit in 2014.


Een virale Recht & Orde: SVU clip met een jonge Winston Duke heeft de acteur ertoe aangezet om herinneringen op te halen aan zijn vroege rol. Duke is vooral bekend door het spelen van het personage van M’Baku in het Marvel Cinematic Universe, een rol die hij in 2018 begon. Zwarte Panter en hernomen in het vervolg Black Panther: Wakanda voor altijddie afgelopen november uitkwam, naast zijn korte optredens in de crossover-films Avengers: oneindige oorlog en Avengers: eindspel. M’Baku is de leider van de Jabari-stam die, aan het einde van het vervolg, zojuist de koning van Wakanda is geworden.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Op TikTok deelde een fan een video van een aflevering van de Recht & Orde: SVU seizoen 15 aflevering “Gridiron Soldier” waarin Duke de rol speelde van Cedric, een tienervoetballer die het slachtoffer was van wrede ontgroening. Een fan deelde de video op Twitter en zei: “Wacht, is dat Winston Duke?! Laat me deze aflevering op Peacock zoeken.” Beurtelings, Hertog citeer zelf tweette de post en bevestigde dat hij het inderdaad was in de clip en dat de rol van hem was “Tv-debuut in 2014.” Bekijk het bericht en de video hieronder:

Verwant: Is Namor een God?! Waarom M’Baku hem de gevederde slang noemt


Waar je Winston Duke misschien eerder hebt gezien dan Black Panther

Een afbeelding van M'Baku die serieus kijkt in Black Panther 2

Winston Duke studeerde in 2013 af aan de Yale School of Drama en werkte een aantal jaren consequent voordat hij groot werd met het origineel. Zwarte Panter, zowel in theaterproducties als op televisie. Terwijl de aflevering van Recht & Orde: SVU was zijn debuut op het scherm, hij verscheen al snel in andere prominente series. Dit omvat zeven afleveringen van de thriller Verdachteeen aflevering van Grote misdaden in 2015, en drie per stuk in beide De boodschappers en Moderne familie.

De acteur zou pas zijn filmdebuut maken Zwarte Panter, waarna de Marvel-machine hem meesleepte en hem voorlopig belette terug te keren naar de televisie. Sinds 2018 is hij echter in verschillende andere films verschenen. De meest prominente is waarschijnlijk de tweede speelfilm van Jordan Peele. Ons in 2019, waarin hij de patriarch speelde van een familie die het opneemt tegen hun eigen dubbelgangers. In 2020 speelde hij ook rollen in het bovennatuurlijke drama Negen dagen en de misdaadfilm Mark Wahlberg Spenser vertrouwelijk.

De komende jaren zal hij zijn Recht & Orde: SVU optreden nog meer in de achteruitkijkspiegel met rollen in prominente niet-Marvel-films. Dit omvat de David Leitch-film uit 2024 De herfstman, waarin hij de hoofdrol speelt tegenover Aaron Taylor-Johnson, Emily Blunt en Hannah Waddingham. Terwijl die film momenteel in productie is, heeft de ster ook twee films in pre-productie: het historische FBI-drama Gemarkeerde mens (tegenover Grey’s anatomie ster Jesse Williams) en de wraakfilm Heldin.

Meer: Swagger: waarom Winston Duke werd herschikt voor de NBA-show van Apple TV+

Bron: Winston Duke/TwitterLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in