Wil jouw kleine bedrijf groot worden op TikTok? Schrijf je in voor de TikTok Academie.

0
12


Voor kleine bedrijven is de school nu bezig – en TikTok is het klaslokaal.

De buzzy-app is een marketingbroedplaats en wil zijn partners helpen het potentieel ervan te benutten. Daarom is het gelanceerd TikTok Academieeen selfservice leerplatform gericht op merken en bureaus.

Bij de lancering beschikt TikTok Academy over twee curricula. De TikTok 101 cursus “bevat een wereldwijd overzicht van ons productaanbod, hoe we het platform veilig houden voor merken, onze creatieve best practices en wat TikTok uniek maakt”, aldus een blogpost. De cursus is ontworpen om tussen de twee en vier uur in beslag te nemen, en de kennis die het overbrengt is vrij eenvoudig. Sommige vragen zijn zo eenvoudig dat je maar een paar TikTok-accounts hoeft te herkennen om ze te beantwoorden.

Buisfilter

Abonneer je op dagelijkse Tubefilter Top Stories

Abonneren

Marketeers die op zoek zijn naar meer specifiek advies, kunnen de cursus voor kleine bedrijven bekijken, die is onderverdeeld in vier secties van 15 minuten. Een extra cursus over commercie wordt “binnenkort” toegevoegd aan TikTok Academy.

TikTok Academy gebruikt een gegamificeerde structuur die lijkt op andere leer-apps zoals Duolingo. Deelnemers die cursussen voltooien, krijgen badges die op hun profiel kunnen worden weergegeven.

“Via TikTok Academy streven we ernaar robuuste leermogelijkheden te bieden om teams te helpen TikTok-savvy marketeers te worden door niet alleen de ‘how-to’s’ van TikTok te bieden, maar ook de belangrijkste inzichten die media en creatieve uitmuntendheid op het platform mogelijk maken”, luidt het. het blogbericht. “We weten dat de TikTok-gemeenschap graag in contact komt met hun favoriete merken, dus we willen de tools en expertise leveren om deze unieke en boeiende ervaring te behouden.”

Dit is niet de eerste keer dat TikTok toenadering zoekt tot de gemeenschap van kleine bedrijven. Eerder dit jaar lanceerde de app Follow Me, een zes weken durend initiatief dat nieuwsgierige merkvertegenwoordigers koppelde aan eigenaren van kleine bedrijven die het al goed doen op sociale media. Er is geen gebrek aan succesverhalen voor merken op TikTok. De personen achter Voel je ziel en Kwastje Amor deelden hun wijsheid tijdens Follow Me, en extra verticale videomarketeers leveren getuigenissen voor de Academy.

Alle merken die nog niet op de TikTok-trein zijn gesprongen, willen in de nabije toekomst misschien meegaan op de golf. Aankomende advertentie-indelingen, waarvan er verschillende werden aangekondigd tijdens de Advertising Week, zullen meer gedetailleerde targeting mogelijk maken op het ByteDance-platform. Marketeers kunnen misschien meer winst behalen dan nu al mogelijk is – en afgestudeerden van de Academie zullen de overhand hebben.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in