Wie zijn Max en Harvey van TikTok en hoe oud zijn ze? – De Amerikaanse zon

0
94


MAX en Harvey zijn TikTok-sensaties die hun populariteit hebben zien stijgen na het plaatsen van meerdere video’s op sociale media.

Maar wist je dat dit broer of zus-duo al in de schijnwerpers stond voordat TikTok begon.

Wie zijn Max en Harvey van TikTok?

Max Luca Mills en Harvey Kitt Mills zijn een eeneiige tweeling uit Berkshire – en zijn vooral bekend om hun zangcarrière.

Ze kwamen voor het eerst de wereld van entertainment binnen als kindsterren die in 2005 in het romantische ITV-drama William and Mary speelden.

Ze begonnen allebei met zingen toen ze acht jaar oud waren – en niet lang daarna maakten ze hun weg naar de theaterwereld.

In 2009 voegde Harvey zich bij de cast van Priscilla, Queen Of The Desert en in 2015 toerde het duo door het Verenigd Koninkrijk met de cast van The Sound Of Music – afwisselend met de rol van Friedrich.

  Max en Harvey hebben naam gemaakt door hun zang- en TikTok-video's

1

Max en Harvey hebben naam gemaakt door hun zang- en TikTok-video’sKrediet: Getty

Ze betreden de wereld van sociale media in maart 2016 – lipsynchronisatievideo’s met liedjes van muzikanten zoals Shawn Mendes en Bastille.

Nadat ze succes hadden op sociale media, begonnen ze hun eigen originele inhoud te creëren en brachten ze hun debuutsingle One More Day In Love uit in december 2016.

De volgende jaren bleven de rijzende sterren muziek maken en speelden ze zelfs in hun eigen CBBC-documentaire My Life: Max and Harvey.

In 2017 brachten ze zelfs een boek uit, getiteld Max And Harvey: In A Book

Hun TikTok-aanhang nam in 2019 dramatisch toe nadat het duo samen met Megan McKenna en Jenny Ryan de finale van The X Factor: Celebrity bereikte.

Het paar is nu enorm op TikTok met meer dan 6,5 miljoen volgers vanaf juni 2022.

Ze posten hun nieuwste songfragmenten en een aantal hilarische video’s – soms in samenwerking met andere TikTok-sterren.

En hun video’s zijn erg populair bij kijkers en hebben tot nu toe 779,8 miljoen likes gegenereerd.

Je kunt Max en Harvey volgen op TikTok @maxandharveyofficial.

Hoe oud zijn Max en Harvey op TikTok?

Als eeneiige tweeling werden Max en Harvey geboren op 31 december 2002, waardoor ze allebei 19 jaar oud waren.

Harvey werd als eerste geboren en versloeg zijn tweelingbroer met twee minuten.

In 2020 plaatste het paar een TikTok om hun verjaardag op oudejaarsavond te vieren, waarbij ze een grap maakten om tijdens hun 18e verjaardag in een lockdown te zitten.

Hebben Max en Harvey Instagram?

Het antwoord is ja – het paar is niet alleen actief op Tik Tok, maar ze hebben ook Instagram en een aanhang van 907k vanaf juni 2022

Ze plaatsen regelmatig foto’s en video’s op hun account @maxandharvey – inclusief een deel van de inhoud die je op hun Tik Tok kunt vinden.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in