Wie maakt deze beschuldigingen tegen TikToker Keith Lee?

0
18


Afbeelding voor artikel met de titel Keith Lee Contro: Black Tiktok kwam voor vrouw die claims indient tegen geliefde voedselcriticus

Schermafbeelding: TikTok

Als je er nog niet van hebt gehoord Keith Lee …wat doe je met je leven? De geliefde TikToker was al populair in de app en heeft het afgelopen jaar een enorme aanhang gekregen dankzij zijn eerlijke en hilarische recensies van lokale restaurants in Las Vegas.

Onlangs besprak Lee Frankensons Pizzeria, een plaatselijk vegasrestaurant dat moeite had om de huur te betalen vanwege het lage verkeer dat hun plaats binnenkwam. Na zijn lovende recensie van hun etenhebben ze nu rijen de deur uit.

Hij is letterlijk de meest geliefde figuur op Black TikTok. Net zo zei een gebruiker, “alles wat deze jongen doet is geven met zijn platform.” Van wat al zijn volgelingen kunnen zien, wil hij gewoon lekker eten en goede mensen helpen.

Maar ondanks alle positieve dingen die hij de wereld in heeft gestuurd, zijn er nog steeds mensen die willen proberen hem neer te halen. Iets meer dan een week geleden, een TikToker (@gylliwilli), die een freelance producer is, beweerde dat een maker van de sociale media-app die “bij iedereen geliefd is” een idee van haar had gestolen nadat ze een idee aan hen had gepitcht.

Bekijk hieronder haar filmpje:

Hoewel ze niet noemde tegen wie ze deze beschuldigingen uitte, schreef ze wel in het bijschrift: ‘Ik ben gefrustreerd en teleurgesteld dat ze zojuist mijn idee hebben gestolen. Het is me nog nooit eerder overkomen en ik weet niet zeker wat mijn volgende beslissing zal zijn. #whysteal #foodcriticanddief.”

Die laatste hashtag deed mensen geloven dat ze het over Keith Lee had.

Zwarte TikTok kwam massaal op deze vrouw af.

Moe van alle opmerkingen, vragen en speculaties, kwam Lee naar buiten een filmpje van hemzelfreageert op Gyllian en legt zijn hele interactie met de freelance producer uit.

In reactie daarop zei Lee: “Er is een naamloze controverse gaande, en ik word steeds opgevoed, en ik had een interactie met de persoon die deze video heeft gemaakt, dus laten we erover praten.”

Zonder super confronterend te zijn, legde Lee uit dat de producer contact met hem opnam om een ​​idee voor een tv-show te pitchen waarbij hij zich vermomd zou verkleden en artikelen uit verschillende restaurants zou recenseren. Maar hij verduidelijkte ook dat hij datzelfde idee de hele tijd van zijn volgelingen heeft gehoord.

Hij verduidelijkte dat toen ze contact met hem opnam, hij ongeveer 2 miljoen volgers had. Maar nu hij meer dan 10 miljoen volgers heeft, is het moeilijk voor hem om ergens heen te gaan zonder herkend te worden, daarom gaat hij nu vermomd.

Als reactie op alle haat die ze kreeg, kwam ze naar buiten nog een filmpje zeggend: “Keith … die video ging niet over jou.”

Later bleef hij zeggen: “Ik dacht niet dat je zou denken dat de video over jou ging, omdat onze interacties zeer minimaal waren.”

Hoewel ze beweerde dat haar oorspronkelijke beschuldigingen niet over Lee gingen, is de haat van Black TikTok niet gestopt. Maar anderen begonnen de situatie luchtig te maken en grapten dat Lee ook hun ideeën heeft gestolen, zoals dreadlocks hebben, voedsel eten en gaan naar de supermarkt.

Als je van plan bent om de volgende persoon te zijn die Keith Lee komt halen, houd er dan rekening mee dat de zwarte gemeenschap je wraakzuchtig zal komen halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in