Wie is Yung-jus? Van TikTok tot daten met Sheri Easterling

0
90


Hoe zit het met de VMA’s en beroemde lipsloten? Michael Jackson en Lisa Marie Presley in 1984, Madonna en Britney in 2003, en Addison Rae’s moeder Sheri Easterling en rapper Yung Gravy in 2022. De nieuwste lip lock is de internetfixatie geworden van de dag vanwege zijn achtergrondverhaal, een dat zowel wellustig als uiteindelijk onbelangrijk is. Wie zijn deze mensen en waarom kan het iemand iets schelen? Alles zal hieronder worden onthuld.

Wie is Yung Gravy?

Yung Gravy is een 26-jarige Soundcloud-rapper, maar zijn belangrijkste claim op roem is het virale succes van zijn nummer “Betty (Get Money)” op TikTok. De track samplet Rick Astley’s hit “Never Gonna Give You Up” uit 1987 en heeft volledige alomtegenwoordigheid bereikt op de For You-pagina van de app.

Wie is Sheri Easterling?

Beroemde moeders leunen meestal achterover en zorgen ervoor dat hun dochters genoeg water drinken, maar soms kunnen ze de bekendheid van hun kinderen benutten om een ​​beroemdheid te beginnen die helemaal van hen is. In een race zijn met je moeder over TikTok-volgers zou volkomen vernederend zijn, maar hey, moeders verdienen ook merkpartnerschappen en geurbedrijven! Vraag het maar aan Tish Cyrus. Easterling heeft een eigen TikTok-publiek opgebouwd dankzij het succes van haar dochter, en ze zweeft nu op meer dan 14 miljoen volgers. Haar biografie? “Alleenstaande moeder.”

Haar familie voegde zich bij haar Addison Rae gaat naar huis, een door Snapchat geproduceerde realityserie met 10 afleveringen. Terwijl Rae’s ster op TikTok steeg en ze zich uitbreidde naar muziek, films en modellenwerk, groeide ook de rest van haar familie hun profielen. Rae’s moeder heeft een door Spotify geproduceerde podcast met haar dochter, en beide ouders waren in 2020 samen met Rae getekend bij het digitale talentbureau van WME.

Hoe is Addison Rae’s moeder betrokken bij Yung Gravy?

Nadat was onthuld dat Rae’s vader haar moeder bedroog, sprak Yung Gravy met de BFF’s podcast over Easterling, waarbij hij zei dat hij haar af en toe een bericht had gestuurd nadat ze een TikTok had gemaakt, lichtjes implicerend dat ze verliefd op hem was.

De rapper is bekend geworden door te beweren dat Easterling heel erg zijn type is, wat toevallig MILF’s zijn. “Ze is als een zuidelijke schoonheid, en ik ben een noordelijke jongen, dus het voelde heel schattig en gezond,” vertelde Yung Gravy Pagina zes. “[I’m] in MILF’s, en ze is een beetje de koningin van MILF’s.”

Hij vertelde YouTuber Jeff Wittek ook dat hij van plan was op een date met Sheri te gaan in een aflevering van Wittek’s podcast.

Zijn ze nu aan het daten?

Het is onduidelijk. Ze knuffelden wel op de rode loper van de VMA en zaten achter Nicki Minaj terwijl ze een prijs in ontvangst nam, maar ze bevestigden hun relatiestatus niet. Yung Gravy gaf echter meer details over zijn genegenheid voor haar.

‘Ik heb haar als eerste geraakt. Ik kende haar en ik dacht dat ze in orde was, “vertelde Yung Gravy Pagina zes. Hij zei dat ze elkaar een paar keer op “het internet” en “FaceTimed” hadden ontmoet voordat ze elkaar persoonlijk ontmoetten. Klinkt als liefde in het digitale tijdperk!

Is het een PR-relatie?

Niets is zeker in deze wereld: een bron vertelde Pagina zes dat ze geloven dat de romantiek niets meer is dan ‘viraal lokaas’.

“Het is een PR-relatie. Het is zoenen, maar het is niet echt”, aldus de bron. Ze benadrukten ook, grof, dat Yung Gravy niet echt van MILFS houdt, bewerend dat hij meestal gaat voor “jonge verdomde blonde meisjes zoals Tana Mongeau”, en voegde eraan toe: “Ik denk niet dat hij alleen maar belust op oudere dames in het echte leven . Dat is gewoon [not] echt.”

Is Addisons vader betrokken bij het drama?

Ja. Monty Lopez, die zelf 5,3 miljoen TikTok-volgers heeft, zou naar verluidt een affaire van vijf maanden hebben gehad met een 25-jarige vrouw genaamd Renée Ash. Pagina zes in juli, na maandenlange geruchten dat Lopez zijn vrouw bedroog.

“Helaas heeft hij me misleid… hij heeft tegen me gelogen,” vertelde Ash aan Page Six, waarbij hij beweerde dat Lopez haar had verteld dat zijn huwelijk met Easterling was geëindigd terwijl dat niet waar was. “Hij vertelde me dat we samen zouden zijn en samen baby’s zouden krijgen. Hij vertelde me een verhaal over zijn huwelijk dat me ervan overtuigde dat ze uit elkaar waren en aan het scheiden waren.”

Hij en Easterling zijn sindsdien uit elkaar gegaan, hebben haar TikTok-bio gegeven en haar VMA PDA-sessies met Yung Gravy. Ze sprak ook over de situatie in een Instagram-verhaal van juli 2022: “Persoonlijke zaken die openbaar worden gemaakt, zijn altijd een uitdaging en overweldigend voor alle betrokkenen. Het komt goed. Mijn grootste zorg is – en zal altijd zo zijn – mijn kinderen en hun kwetsbare harten en geesten. Ik zal altijd mijn best doen om ze te beschermen.”

Reageerde Lopez op de romance van Yung Gravy en Sheri?

Dat deed hij zeker. Op 8 augustus deelde Lopez de clip van Yung Gravy opnieuw op Wittek’s podcast op TikTok en daagde hem uit voor een bokswedstrijd. Yung Gravy reageerde in zijn eigen TikTok-video en zei: “Ik ben een volwassen man. Ik ga niet met je vechten om TikTok-drama.” Nee, maar hij zal er zeker aan meedoen!

Hoe denkt Addison over dit alles?

“Addison schaamt zich op dit moment voor haar ouders en probeert afstand van hen te houden”, vertelt een bron ET. “Ze probeert geaard en gefocust te blijven op de projecten waaraan ze werkt. Ze wil niet dat ze haar toekomst beïnvloeden.” De TikTok-ster ontvolgde ook zowel haar moeder als vader op sociale media, wat na alle details te kennen, niet begrijpelijker kon zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in