Wie is Sinister Pond Babe op TikTok? Hier is de primeur

0
16


sinisterpondbabe
Jennifer Tisdale - Auteur

Er was eens een tijd dat je een echte reisgids moest kopen om een ​​nieuwe plek te leren kennen voordat je erheen reisde. Voordat internet mensen toestond om via Yelp een fatsoenlijk restaurant binnen te komen, leefden we een analoog leven vol boekenkasten gewijd aan hele landen met handige hulpmiddelen over reizen. Van het leren of je wel of geen fooi moest geven tot welke tours je het meeste waar voor je geld opleverden, het was papier of niets.

Artikel gaat verder onder advertentie

Tegenwoordig zijn er zoveel digitale manieren waarop we leuke weetjes kunnen ontdekken over een plaats die we hopen te bezoeken. Maar hoe zit het met de plaatsen die we waarschijnlijk nooit zullen bezoeken? Verdienen de vreemde, kleine steden van Amerika ook geen liefde? Voer TikTok-gebruiker @sinisterpondbabe in, die alle rare reisvragen over kleine steden beantwoordt waarvan je nooit wist dat je ze had. Doe je gordel om, schat, we gaan naar de buitenwijken van de wereld.

sinisterpondbabe TikTok

Artikel gaat verder onder advertentie

We zijn geobsedeerd door Sinister Pond Babe (@sinisterpondbabe) op TikTok.

Het ontbreekt ons ernstig aan creatieve manieren om TikTok te gebruiken, en zo is het nu eenmaal. De app bestaat al lang genoeg om trends te zien komen en gaan, haatdragende taal te zien komen en blijven, en natuurlijk drama voor het leven. Dit is de reden waarom toen @sinisterpondbabe haar eerste sardonische reis TikTok in oktober 2022 liet vallen, we rechtop gingen zitten en het opmerkten.

Daarin, en in daaropvolgende TikToks, begint ze zoals de meesten van ons zijn begonnen: op Google Earth. Haar onderschriften zijn eenvoudig. “Zou je hier willen wonen???” zij vraagt. Al snel richt @sinisterpondbabe zich op de stad Rankin, Illinois, die volgens Wikipedia eigenlijk een dorp is. Het heeft een afnemende bevolking van 487 in 2021 en heeft een eerlijke hoofdstraat. Vervolgens gaat ze het straatbeeld in. Dat is waar dingen interessant worden.

Artikel gaat verder onder advertentie

We willen rondhangen met @sinisterpondbabe.

De video’s gaan vanaf daar alleen maar omhoog, aangezien @sinisterpondbabe nu verzoeken van fans aanneemt, natuurlijk tegen een Venmo- of CashApp-vergoeding. Contentmakers verdienen het om betaald te worden voor hun ideeën en werk! Sinds de eerste video heeft ze een stijl en stem ontwikkeld die gekenmerkt worden door een overmatig gebruik van het woord ‘babe’, en met overmatig bedoelen we precies de juiste hoeveelheid.

Artikel gaat verder onder advertentie

In januari 2023 kwam er een CashApp-verzoek binnen van een “schat die bang was [her] een beetje.” Ze vervolgt met te zeggen: “Hij was een beetje gek, schat. Op een avond stond er in mijn berichten ‘Ben je bang voor me?’ en ik zei: ‘Babe, wat maakt het uit? Dat kun je niet tegen een geestesziek meisje zeggen, want dan denk ik ‘Oooh, stalker’.’ Hoewel hij zijn CashApp-account verwijderde, honoreerde @sinisterpondbabe nog steeds hun verzoek om haar virtueel de stad Lake City, Iowa, te laten bezoeken.

Over The Cornerstone Suites hotel zei @sinisterpondbabe: “Ik krijg er een raar gevoel van, schat. Het is een griezelige vallei.” Verderop bereikte ze de Towne Square Quilt Shoppe die volgens @sinisterpondabe eruitzag als een ‘infomercial uit de jaren 90’. Ze heeft gelijk. Je zou je hoed nooit aan een enkel thema in die winkel kunnen hangen, tenzij het thema chaos was. Een ander woord dat ze standaard vaak gebruikt, is sinister. Vaak zijn de plaatsen in deze steden sinister, en vanwege @sinisterpondbabe kunnen we niet wachten om ze te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in