Wie is Lemon Lady op TikTok? Hier zijn de aanwijzingen

0
46


citroen dame
Kelly Corbett - Auteur

Ik weet zeker dat we allemaal het gezegde kennen: “Als het leven je citroenen geeft, maak dan limonade.” Nou, misschien moet het worden veranderd in: “Als TikTok je een citroenfilter geeft, word dan een citroen en begin Amerika te plagen”, want dat is precies wat gebeurt hier.

Er is momenteel een account op TikTok onder de naam @lemonladysecrets. In elke video deelt een vrouw een hilarisch en enigszins gênant moment uit haar datingleven. Het enige probleem is dat haar gezicht achter een citroenfilter zit en dat haar stem is veranderd, zodat niemand echt weet wie ze is.

Artikel gaat verder onder advertentie

Trouwens, ze spreekt over dates met mannen die schitteren in Netflix-shows en/of hete rijke mannen met drie verdiepingen tellende strandhuizen, fans hebben geconcludeerd dat dit niet alleen de gemiddelde vrouw is die zich achter een citroenfilter verschuilt. Dit is waarschijnlijk iemand van aanzien. Dit is waarschijnlijk iemand die we kennen. En dit is iemand die erg handig is met sociale media.

Dus, wie runt @lemonladysecrets? Dit is wat we weten.

vrouw met een citroen

Bron: Getty Images

Artikel gaat verder onder advertentie

Wie is @LemonLadySecrets op TikTok?

Sinds de eerste video van @LemonLadySecrets op 4 augustus 2022 werd gepost, proberen TikTok-gebruikers erachter te komen wie deze mysterieuze vrouw is. Wat achtergrondinformatie die we over haar hebben verzameld door het bekijken van haar video’s is:

  • Ze is in de twintig
  • Ze is vrijgezel
  • Ze zit op de dating-apps
  • Ze is iemand van aanzien
  • Ze heeft een geweldig gevoel voor humor
  • Ze is een social media-goeroe

Onmiddellijk begonnen gebruikers te raden dat ze TikTok-influencer @hellotefi (echte naam Estefania Vanegas Pessoa) was – en terecht. Het zijn allebei geweldige, grappige verhalenvertellers.

Artikel gaat verder onder advertentie

@lemonladysecrets ontkende die beweringen echter al snel. “[Tefi] werkt bij In stijl, heeft ze 1,5 miljoen volgers. Ze zal hier niet komen als een citroen die over haar kont gaat praten,” zei @lemonladysecrets, bijna vereerd voelend dat TikTok @hellotefi zou raden.

Andere gissingen zijn Anna Kendrick, maar als je naar haar TikTok-profiel kijkt, post ze bijna nooit en lijkt ze ook geen verhalenverteller te zijn. Ze is ook ouder dan 30.

Artikel gaat verder onder advertentie

Dat brengt ons bij onze laatste gok, Emma Chamberlain.

Even ter opfrissing: Emma zit op dit moment eigenlijk niet op TikTok. In 2021 schokte ze fans toen ze haar account met meer dan 10 miljoen volgers verwijderde. Ze beweerde dat de reden voor het verwijderen van haar account was dat het te veel tijd van haar leven in beslag nam. Maar misschien zou het minder tijdrovend zijn als niemand wist wie ze op het perron was. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze in de twintig is en zeker een talent heeft voor sociale media.

Zijn de verhalen van @LemonLadySecrets echt?

Ja! Zoals @lemonladysecrets in de video hierboven bevestigt, zijn al haar verhalen echt. Ze begon echter met het aannemen van inzendingen, waardoor fans de kans kregen om een ​​gênant datingverhaal in te dienen dat mogelijk in een video zou kunnen worden gelezen. Gelukkig noteert @lemonladysecrets meestal welke verhalen inzendingen zijn in haar video’s, zodat fans kunnen onderscheiden.

Artikel gaat verder onder advertentie

Zal @lemonladysecrets haar TikTok-account verwijderen?

Helaas lijkt @lemonladysecrets een beetje in de problemen te zitten.

In haar nieuwste video legde ze uit dat ze problemen had met het vinden van het citroenfilter dat ze eerder in haar video’s had gebruikt. Natuurlijk was ze in paniek, want dat is haar hele deel. “Of ik ben dom en ik ga dit verwijderen OF dit is een ROOD ALERT! Tag je slimme vrienden. Niet klaar voor het einde van onze reis”, schreef ze in het bijschrift.

In de commentaren stelden haar fans een ander citroenfilter voor dat ze zou kunnen gebruiken. Ze suggereerden ook dat ze in een andere vrucht zou kunnen veranderen. Op dit moment is het onbekend of @lemonladysecrets haar account gaat sluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in