Wie is Kevin de ‘female gaze perfectionist’ op TikTok?

0
10


Mensen zijn verliefd geworden op een willekeurige man op TikTok, Kevin genaamd, die blijkbaar de vrouwelijke blik heeft “onder de knie” – en daarmee onbedoeld een trend in gang heeft gezet.

De meeste mensen hebben gehoord van de ‘mannelijke blik’, wanneer een heteroseksuele man op een geseksualiseerde manier naar een geobjectiveerde vrouw staart – vaak te zien in films en advertenties.

Maar nu heeft Kevin, die de TikTok-gebruikersnaam @strangek3vin gebruikt, blijkbaar het vrouwelijke doolhof onder de knie, en kijkers worden wild.

Kevin werd van de ene op de andere dag een sensatie met zijn eerste video die 22 miljoen keer werd bekeken. Het laat zien dat Kevin nerveus lipsynchroniseert met Justin Biebers ‘Boyfriend’ voordat hij overschakelt op zelfverzekerdheid.

Hij heeft een indrukwekkende aanhang opgebouwd van meer dan 3 miljoen, samen met een leger fans dat geobsedeerd is door zijn unieke clips.

“Zelfs niet mijn type, maar ik voel het”, bekende een TikToker, terwijl een ander toevoegde: “Als homo… ik snap het… eerlijk gezegd… kan niet zeggen wat het is, maar ik snap het .”

“Het vertrouwen met het oogcontact en de blik op de lippen”, zei een derde.

Aanmelden naar onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

Een andere gebruiker suggereerde dat vertrouwen de sleutel is en schreef: “Dit is een perfect voorbeeld van hoe maniertjes en vertrouwen altijd werken”.

“Het is de kaken die te veel op elkaar klemmen, hij is niet eens mijn type, maar ik werd nerveus”, zei een ander.

Blijkbaar is er meer waarom vrouwen zwijmelen dan op het eerste gezicht lijkt, en het kan aan de wetenschap liggen.

@starsinmyeeyes33

#duet met @strangek3vin #rawrxd als je weet dat je het weet #ifykyk #femalegaze

Volgens een interview gepost door TikToker @ohcanadacreative, is de vrouwelijke blik het vrouwelijke perspectief in filmmaken en populaire cultuur.

“Het gaat om emotionele intelligentie, sociale interacties en elk personage met respect behandelen. Als personages door elkaar worden begeerd, worden ze niet als seksuele objecten behandeld.”

Geef uw mening in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel hoger op de indy100-ranglijst te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in