Wie is Katie Sigmond op TikTok en waarom kreeg ze een boete?

0
12


Gepubliceerd: 2023-01-03T12:08:30

Bijgewerkt: 2023-01-03T12:08:47

De populaire TikToker Katie Sigmond kreeg een boete voor het slaan van een golfbal in de Grand Canyon, maar de straf had eigenlijk veel erger kunnen zijn.

Terwijl TikTok begon als een platform voor creatieven om te pronken met hun artiesten-, dans- en muziekvaardigheden, is het de afgelopen jaren zoveel meer geworden dan dat.

Vrijwel elke hoek van het internet heeft een community op TikTok, en dat geldt ook voor golf. Natuurlijk kun je golf koppelen aan een saai tijdverdrijf voor oudere volwassenen, maar de trickshot- en trainingsscène is overgenomen door jongere influencers.

Katie Sigmond, die meer dan zeven miljoen volgers heeft op TikToker, is geen alledaagse golfer, maar ze speelt graag en uploadt zichzelf regelmatig door slagen te maken op enkele van de mooiste banen ter wereld. Hoewel, ze is ook in de problemen gekomen.

Artikel gaat verder na advertentie

Katie Sigmond Grand Canyon golfschot

Als je de naam van de influencer herkent, is het goed mogelijk dat je haar in heet water hebt zien belanden omdat ze een golfbal in de Grand Canyon had geslagen.

Sigmond lukte dat in oktober toen haar schot misging en haar club ook de bal volgde de enorme afgrond van de Canyon in. Als gevolg hiervan kreeg de TikToker een kleine boete van $ 285, maar werd ze bedreigd met een gevangenisstraf van maximaal 6 maanden.

De video is van haar kanalen geschrapt, maar doet nog steeds de ronde op sociale media, aangezien sommige verontwaardigde kijkers hem zelf hebben geüpload.

Artikel gaat verder na advertentie

Reactie van Katie Sigmond op golfslag in Grand Canyon

De TikToker heeft op dit punt meerdere keren gereageerd op de terugslag voor het schot, aanvankelijk met de mededeling dat ze de hele zaak “privé” wilde afhandelen gezien de juridische problemen.

Sigmond zei dat ze niet besefte dat het schot “respectloos” was en dat ze “niet nadacht” toen ze besloot een schot in het Nationaal Park te lossen. “Ik was dom en ik heb de verkeerde beslissing genomen om dat te doen”, zei ze.

Ondanks dat de kalender overgaat naar 2023, is de terugslag niet verdwenen, en Sigmond maakte er op 3 januari nog een video over. Hoewel, het was een beetje meer ironisch dan eerdere berichten.

Artikel gaat verder na advertentie

Gezien het feit dat ze haar boete in november heeft terugbetaald, is het onwaarschijnlijk dat Sigmond nog meer in de problemen zal komen door de video, maar de publieke opinie weegt nog steeds zwaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in