Wie is Hasbulla? Hoe oud is TikTok-ster

0
109


Conor McGregor heeft een aantal tweets verwijderd na een aanval op TikTok-ster Hasbulla

UFC-vechter Conor McGregor stuurde Twitter in een meltdown na de lancering van een verrassende aanval op internetsensatie Hasbulla Magomedov.

In een reeks nu verwijderde tweets ging McGregor agressief tekeer tegen Hasbulla, wat heeft geleid tot een onwaarschijnlijke vete op sociale media.

Maar wie is Hasbulla en wat zei Conor McGregor tegen hem?

Conor McGregor heeft een reeks tweets over Hasbulla verwijderd (Getty Images)

Wie is Hasbulla en waar komt hij vandaan?

Hasbulla Magomedov is een blogger en TikTok-ster die werd geboren in de stad Makhachkala in Rusland.

De 19-jarige werd geboren met een tekort aan groeihormoon, waarvan wordt aangenomen dat het een vorm van dwerggroei is, dit heeft ervoor gezorgd dat hij een groeiachterstand heeft en een hoge stem, hij wordt verondersteld ongeveer 3 voet en 3 duim lang te zijn.

Hoe werd Hasbulla beroemd op sociale media?

Hasbulla werd eind 2020 een internetsensatie tijdens de Covid-19-pandemie na het plaatsen van een reeks korte video’s op sociale mediaplatforms zoals TikTok, Instagram en Twitter.

Tijdens deze video’s ontwikkelde Hasbulla een reputatie voor het plaatsen van video’s waarin hij gedurfde stunts en grappen zou uitvoeren.

Zijn inhoud heeft hem een ​​bekende naam gemaakt op sociale media en hij heeft momenteel 2,1 miljoen volgers op Instagram en 722.000 volgers op Twitter.

Hasbulla heeft ook een ongelooflijke 4,7 miljard views op TikTok verzameld.

Wat is het vermogen van Hasbulla?

Sinds hij op het toneel verscheen, zijn er veel vragen geweest over het vermogen van Hasbulla.

Volgens een aantal online rapporten wordt geschat dat hij een vermogen heeft van ongeveer $ 200.000, maar het is vermeldenswaard dat dit cijfer slechts een schatting is.

Wat zei Conor McGregor tegen Hasbulla?

Tijdens een reeks tweets beschreef McGregor Hasbulla als een “stinkende inteelt” en een “gimp” en dat hij hem zou willen “schoppen over een doelpaal”.

Hasbulla is een goede vriend met McGregor’s felle rivaal Khabib Nurmagomedov die in oktober 2018 de lichtgewicht jager versloeg door zich te onderwerpen.

Wat veroorzaakte de uitbarsting van Conor McGregor?

Hasbulla is betrokken geweest bij een ruzie op sociale media met McGregor nadat hij werd gefilmd terwijl hij zijn kip dezelfde naam gaf als de Ierse jager.

Dit was dezelfde smet die door Khabib werd gebruikt in de aanloop naar hun gevecht en het wordt in Rusland als een bijzonder slechte belediging beschouwd.

Volgens Conor McGregor’s teamgenoot Artem Lobov wordt het woord kip in Rusland gebruikt om iemand te beschrijven die wordt verkracht in een mannelijke gevangenis in Rusland.

Hasbulla is door veel mensen op sociale media genoemd als ‘Mini Khabib’ na een video die hij op TikTok plaatste, waarin hij het iconische UFC 229-gewicht van Khabibs kopieerde.

Het paar staat vaak samen op foto’s bij het posten op sociale media.

Hoe heeft Hasbulla gereageerd op de uitbarsting van McGregor?

Hasbulla reageerde op de opmerkingen van de Ier door te tweeten: “Ik volg geen zwervers… wist niet dat iemand hun mond sprak. Tenminste één van ons hield een ongeslagen record. Hasbulla 1 McGregor 0.”

Alex Yolkanovski is een van degenen die naar de verdediging van Hasbulla moet springen. De Australische vedergewicht twitterde: “Je moet eerst door mij heen, laat mijn maat met rust.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in