Wie is de maker? Volledig profiel. Wortels schat!

0
116


Ah-roots, schat! Wortels!

Als er één constante in mijn leven is bij het scrollen op de TikTok For You-pagina die niet Snapshot Eye is die zijn trui in mijn gezicht wappert, dan is het dat je kunt garanderen dat Chelsea Lee Art live zal zijn en haar tijdloze slogan “ROOTS, darling, WORTELS!” Of als ze niet aan het rooten is, is ze aan het booyaka-ing en neusgaten.

Maar wie is Chelsea Lee Art eigenlijk? Waar kwam ze vandaan? Hoe oud is zij? En hoe is ze in godsnaam een ​​van de meest besproken makers van dit moment geworden? Hier is een volledig profiel over Chelsea Lee Art van TikTok en alles wat je over haar moet weten.

Chelsea Lee Art is een kunstenaar uit Chelsea, gek genoeg

Chelsea heet niet alleen Chelsea, ze woont er ook. Volgens haar website is ze gevestigd in Sydney St in Chelsea, maar er staat ook dat een selectie van door Chelsea samengestelde kunstwerken te zien zijn in de galerie van Ian Towning, aan King’s Road. Uit haar visuals op haar website blijkt dat Chelsea’s kunststijl groots en grafisch is – bijna graffiti-achtig. Ze maakt grote prints.

Haar TikTok-accounts worden steeds verbannen

Chelsea Lee Art staat op TikTok bekend om haar slogan ROOTS, darling, ROOTS – evenals booyaka en “nostrils”. Ze heeft een inactieve Twitter en twee Instagrams – een voor mode en een waar ze foto’s van haar en enkele van haar TikToks plaatst. Ze maakte het eerst groot door te praten over haarborstels en kapsels, maar gaat nu regelmatig live en schreeuwt haar slogan naar mensen op straat.

Dit heeft ertoe geleid dat Chelsea meerdere keren is gearresteerd. Ze moet constant nieuwe TikTok-accounts maken en is bevriend met Chelsea Harwood AKA Evil Queen.

Chelsea Lee Art is 41

Ze zei onlangs haar leeftijd op een TikTok-live. Het is best moeilijk om alle capriolen van Chelsea op de app bij te houden, omdat ze vaak nieuwe accounts heeft, maar een goede plek om op de hoogte te blijven van haar fascinerende aanwezigheid is via de Chelsea Lee Art-subreddit die je hier kunt vinden.

Zo werd ze gisteravond permanent verbannen uit Soho House nadat ze naar binnen was gegaan en een scène had veroorzaakt. Chelsea Lee Art heeft gezegd dat ze bipolair is – en hoewel het vermakelijk kan zijn om haar gedurfde capriolen te zien, is het belangrijk op te merken dat ze last heeft van psychische problemen en als zodanig moet worden behandeld.

Voor meer van de beste TikTok-video’s, trends en memes – volg The Holy Church of TikTok op Facebook.

Gerelateerde verhalen aanbevolen door deze schrijver:

Uitgelichte afbeelding tegoed: @chelsealeeartgangLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in