Wie is Cherine “CherineandCathydoll” Docherty uit Glasgow die viraal ging op TikTok nadat ze meer dan een maand niet kon poepen

0
152


TikTok is echt een thuis voor bizarre dingen die viraal gaan. Het platform kan letterlijk alles viral maken, hoe bizar het ook is, weet over Cherine Docherty uit Glasgow op TikTok

De laatste tijd is een TikTok-gebruiker viraal gegaan nadat ze had onthuld dat ze meer dan een maand niet had gepoept voordat de dokters goed konden helpen met haar spijsverteringsproblemen.

Weet wie Cherine “CherineandCathydoll” Docherty uit Glasgow is die viraal ging op TikTok nadat ze meer dan een maand niet kon poepen

Als het gaat om het platform voor het delen van video’s, is het delen van unieke of bizarre verhalen in een reeks video’s een trefzekere manier om viraal te gaan op de app voor sociale media.

Onlangs heeft een TikToker, Cherine Docherta, die op het platform de naam CherineandCathydoll draagt, in slechts een paar maanden tijd meer dan 200.000 volgers gekregen dankzij haar recente gezondheidservaringen.

De 39-jarige Schotse vrouw ging viraal op het platform nadat ze haar spijsverteringsproblemen begon te delen waardoor het leek alsof ze zwanger was.

Ze kreeg voor het eerst reacties op de app nadat ze op 11 juli een video had geüpload met het bijschrift ‘Dag 34 van het niet doen van een [poop emoji] terwijl ze haar buik liet zien en zei dat ze er zwanger uitzag.”

Destijds kreeg haar video meer dan een miljoen views, terwijl ze meer dan 224.000 volgers kreeg. Later begon ze het platform te gebruiken om updates over haar gezondheidsproblemen te plaatsen.

Reactie van TikTok-gebruiker?

TikTok-gebruikers overspoelden de video snel met opmerkingen waarin ze hun zorgen over de gezondheid van TikToker lieten zien.

Een bezorgde gebruiker reageerde op haar video en zei: “Dit moet zo snel mogelijk worden opgelost. Je darmen kunnen perforeren, wat zijn ze aan het doen?”

Terwijl een andere bezorgde gebruiker neerschreef: “Van iemand die voor de ambulancedienst werkte, ga alsjeblieft terug naar de SEH en weiger te vertrekken totdat er iets is gedaan. Dit moet worden gesorteerd xx.”

Vier dagen later, op 15 juli, onderging Cherine een operatie om te helpen met haar spijsverteringsproblemen, waaronder een colostomazak.

Haar operatie verliep goed en sindsdien begon de TikTok-gebruiker meer video’s te delen over haar ervaringen en gezondheidsgerelateerde dingen, waardoor ze miljoenen views op haar video’s kreeg.

LEES OOK: Sofia Gomez en ex-vriendin Brooklynne Webb TikTok Drama-controverseschandaal uitgelegd terwijl video viraal gaat

Aanbevolen: sportfan-appLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in