Wie is Britt Barbie, de zangeres achter het virale ‘Period Ahh’ TikTok-nummer?

0
162


Avid TikTok-gebruikers hebben misschien een nieuwe trend opgemerkt als mensen samenwerken met het nummer “Period Uhh Period Ahh” dat viraal is gegaan op de sociale-mediasite.

Het nummer is gemaakt door TikToker Britt Barbie (@brittbarbie3), die het bedacht nadat ze video’s had geplaatst waarin ze zou zeggen: “Periode, ahhh!” aan het einde van elke zin.

Voor Barbie is het een beetje een slogan geworden en het lied heeft haar geholpen om virale bekendheid te krijgen. De clip van haarzelf die de track uitvoert, werd op 10 september gepost en is 34 miljoen keer bekeken op TikTok.

De virale status van TikToker is geholpen door het feit dat beroemdheden duetten met haar video waarin ze “Period Uhh Period Ahh” over een beat herhaalt en vervolgens een gat laat voor mensen om hun eigen couplet te rappen.

Enkele van de betrokkenen zijn de Amerikaanse rapper Baby Tate wiens duetvideo van haar rappen naast het nummer 13 miljoen keer is bekeken.

Meld u aan voor onze nieuwe gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

@brittbarbie3

#periodahh #perioduhh #spongeBob #bestdayever #brittbarbie22 #affirmations #tarus

Een andere grote naam die met de video duet was zangeres Bebe Rexha wiens duet 6,1 miljoen views heeft.

@beberexha

#duet met @brittbarbie3 #periodahh Ik moest het doen. lololol. 🤣🤣🤣

Het is ook niet de eerste keer dat Barbie viraal gaat op TikTok. In februari van dit jaar ging ze viraal na een clip waarin ze beweerde dat ze er net achter kwam dat haar uit je hoofdhuid groeit en niet uit de uiteinden van de lokken.

@brittbarbie3

Dit ben ik allemaal tik tok heeft mijn andere account verwijderd

De clip had meer dan een half miljoen views, maar die views verbleken in vergelijking met de 34 miljoen views op haar songclip.

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in