Wie is Britt Barbie, de bedenker van de ‘Period Ahh’-trend op TikTok?

0
67


Mensen gaan over de “Period Ahh” TikTok-trend, maar wie is Britt Barbie, de echte maker achter het geluid?

Voor iedereen die TikTok heeft gebruikt, zou je weten dat het platform wonderen heeft gedaan als het gaat om het ’s nachts beroemd maken van mensen en dat er iets soortgelijks gebeurde met Britt.

Mensen werden verliefd op het geluid dat ze creëerde en nu hebben beroemdheden de trend ook geprobeerd, maar wie is ze precies?

Wie is Britt Barbie?

Britt is een social media-ster met meer dan 488k volgers op het platform. Ze maakt al heel lang inhoud op het platform en heeft eerder video’s gehad die meer dan een miljoen keer zijn bekeken.

De meeste van haar inhoud draaide om haar boodschappen of de gebruikelijke video’s met lipsynchronisatie. Ze trok snel de aandacht van de mensen toen ze een video plaatste waarin ze de slogan ‘Periode Ahh, Periode Uhh’ zong.

De video heeft al meer dan 10 miljoen views en meer dan 3 miljoen likes. Het duurde niet lang voordat mensen begonnen met het opnieuw creëren van hun eigen inhoud met behulp van het geluid.

Waar gaat de trend over?

De Period Ahh Period Uhh-trend is gewoon dat mensen lip-synchroniseren met het nummer. In sommige gevallen hebben beroemdheden zoals Chloe hun eigen stem gegeven aan de nu beroemde slogan door het lied te duetten.

Sterker nog, mensen hebben toegegeven dat het jargon zo pakkend is dat ze het continu hebben gebruikt. Tegelijkertijd zijn sommige mensen al begonnen met hetzelfde te reageren op verschillende video’s.

Britt heeft de betekenis erachter niet onthuld, maar als we ‘punt’ in de letterlijke zin nemen, betekent dit gewoon het einde van een gesprek. Vandaar dat mensen dit gebruiken als een verwijzing om aan te geven dat er niets meer is om over te praten.

Foto-illustratie door Drew Angerer/Getty Images

Hoe het geluid te krijgen?

Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste TikTok-trend en ook graag het geluid wilt gebruiken, volg dan de onderstaande stappen:

  1. Ga naar je profiel en klik op het plus icoon om een ​​video te maken
  2. Als je klaar bent met de video, zie je bovenaan een muzieksymbool
  3. Klik erop en zoek naar “Britt Barbie”
  4. Selecteer in de lijst die verschijnt “brittbarbie3”

Ander nieuws: waarmee is de koningin begraven in de herdenkingskapel van St. George?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in