Wie is Big John op TikTok en wat betekent ‘Bosh’?

0
59


BIG JOHN staat op TikTok bekend om zijn hilarische video’s over zijn liefde voor Chinees eten, vaak eindigend met het aftekenen van ‘Bosh’.

Maar voor degenen die het platform niet gebruiken, is Big John slechts een mysterie. Hier kijken we naar de man achter het scherm.

Big John heeft een enorm leger volgers op TikTok

1

Big John heeft een enorm leger volgers op TikTok

Wie is Big John op TikTok?

‘Big John’ Fisher is een internetsensatie geworden en documenteert zijn leven, liefde voor de Chinese keuken en voor Luton FC.

Hij is de vader van professionele bokser Johnny Fisher, en is aantoonbaar herkenbaarder geworden dan hij, en heeft een trouw legioen fans verzameld.

De 49-jarige is zelfs zo bekend geworden dat hij in 2022 begon met het organiseren van meet-and-greet-evenementen op Britse universiteiten.

Hij heeft nu alleen al twee miljoen volgers op TikTok. Hij heeft ook nog een zoon, Will genaamd, die helpt bij het beheren van de sociale media-accounts van zijn vader.

Fans kregen een meer diepgaande blik in het leven van de Fisher-clan in Matchroom’s ‘Gogglebosh’-documentaire, die de familie volgde voorafgaand aan Johnny’s vijfde professionele gevecht en, op typische Big John-manier, eindigde met een gigantische Chinese afhaalmaaltijd voor alle betrokkenen.

Welke inhoud doet Big John op TikTok?

Hij documenteert vooral zijn liefde voor Chinese afhaalrestaurants en signeert zijn video’s met zijn slogan ‘Bosh’.

Maar het is bekend dat hij zich op andere onderwerpen waagt.

In een recente video verwijst Big John naar het Stop Oil-protest dat in november chaos veroorzaakte op de M25 toen demonstranten het portaal over de hoofdweg beklommen.

De clip, die miljoenen views heeft, toont een van de demonstranten, een 24-jarige vrouw, die haar redenen schetst om deel uit te maken van het protest.

Als antwoord zegt Big John: “Mijn naam is Big John. Ik ben 49, geen steen. Ik zit net drie en een half uur vast op de M25, samen met duizenden anderen.

“Neem een ​​Chinees en ontspan. Bosh.”

Wat betekent ‘Bosh’?

De uitdrukking ‘Bosh’ heeft vele betekenissen, maar in het geval van Big John kunnen we gerust aannemen dat het een teken is dat aangeeft dat de wijsheid van Big John is overgedragen.

Volgens het woordenboek beschrijft bosh iets dat als onzin of absurd wordt beschouwd. Maar we weten zeker dat Big John het in deze context niet meent.

Hoe kan ik Big John volgen op sociale media?

Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat u een van de eersten bent die inhoud ziet die is geplaatst door Big John.

In de eerste plaats is hij op TikTok met het handvat @johnfisher2801.

Zijn zonen helpen hem echter ook met het runnen van een account @boshtokk.

EastEnders-fans 'trainen' vader van de 12-jarige Lily Slater's baby
We zijn de 'goedkoopste' bar die maaltijden verkoopt voor £ 1 - dit is waarom we het doen

Je kunt ook video’s bekijken op het YouTube-kanaal van BoshTV en je kunt zelfs Big John betalen om je een gelukkige verjaardag te wensen op Cameo.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in