Wheatus reageert op TikTok’s virale ‘Teenage Dirtbag’-trend

0
120


Wheatus-frontman Brendan B. Brown heeft onthuld wat hij vindt van de virale ‘Teenage Dirtbag’-trend die TikTok overneemt.

Veel van TikTok’s populairste trends zijn geïnspireerd op zowel nieuwe als oude liedjes, en in augustus was het de 2000-hit ‘Teenage Dirtbag’ van Wheatus die een enorme comeback maakte op het platform.

TikTok-gebruikers begonnen de iconische hit te gebruiken om foto’s te tonen van hoe ze eruit zagen toen ze tieners waren, en de resultaten waren hilarisch, waarbij gebruikers miljoenen likes en views verzamelden voor hun kijk op de trend.

Een aantal beroemdheden is zelfs betrokken geraakt, met mensen als Joe Jonas, Gwen Stefani, Jimmy Fallon en meer die allemaal viraal gaan omdat ze hun tienerzelf laten zien.

In een gesprek met Alternative Press reageerde Wheatus-frontman Brendan B. Brown op de trend. Op de vraag of hij het er toe doet als de betekenis van het nummer verloren gaat in de vertaling met de trend, antwoordde hij: “Het maakt niet uit, maar het maakt niet uit dat het er niet toe doet. [Laughs.] Als je iets naar buiten brengt, zullen mensen zichzelf zien zoals ze zichzelf daarin zien.

‘Wil je het hebben over een hete puinhoop? Toen ik een kind was, had ik te maken met een film genaamd The Last Dragon, die in wezen een stedelijke setting in New York City is voor het Karate Kid-verhaal. Ik zag mezelf in die film, en als je deze film zou zien, zou je denken: ‘Hoe ziet deze verdomde idioot uit Long Island zichzelf in deze film?’”

Hij vervolgde: “Maar als je alleen bent en probeert alles uit te zoeken, dan zal alles wat je aanspreekt, je aanspreken. Als iemand een foto van zichzelf op de motorkap van een politieauto plaatst en dat is hun “vuilzak”-moment, waren ze misschien die avond alleen in de cel toen ze wachtten om te worden verwerkt.

“Ik weet niet wat het is, maar ik weet gewoon dat het het recht van iedereen is om het te ervaren zoals zij dat doen. Als een of andere Republikein het gebruikt, zal ik de middelvinger verdubbelen en zeggen dat ze moeten oprotten. [Laughs.] Als Matt Gaetz het gebruikt, ga ik op zijn Twitter-account en vertel hem wat ik van hem vind.”

De trend blijft viraal gaan op TikTok, naarmate meer mensen meedoen om enkele van de beste foto’s van hun tienerjaren te delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in