Whataburger van twee verdiepingen gemarkeerd in virale TikTok-video

0
141


Een TikTok is viraal gegaan nadat onthuld werd dat alleen echte Texanen weten waar een specifieke en bekende Whataburger zich in de Lone Star State bevindt. Ze zijn niet verkeerd, want iedereen die van de voedselketen houdt, zou dit moeten weten.

TikTok-gebruiker favo22 nam vorige maand een korte clip van de twee verdiepingen tellende Whataburger in Corpus Christi terwijl hij op vakantie was. Zijn tekst luidde: “Als je uit Texas komt, weet je waar deze twee verdiepingen tellende Whataburger zich bevindt.” De video kreeg meer dan 1,3 miljoen views en meer dan 130.000 likes.

De video kwam op de markt omdat veel Texanen het juiste antwoord gaven in de reacties. Cyndee58 schreef over hoe het is in haar stad en ze vindt het geweldig. Carl merkte op hoe de locatie aan Ocean Drive in Corpus Christi ligt. Hij voegde eraan toe hoe hij er vaak is geweest, daar geboren en getogen.

In het centrum van Corpus Christi exploiteert de in San Antonio gevestigde hamburgerketen wat het Whataburger by the Bay noemt: een restaurant met twee verdiepingen en een balkon met uitzicht op de jachtclubs en jachthavens langs de baai van Corpus Christi. Met 6000 vierkante meter is het de grootste van de restaurants van de keten, die nu zo ver weg als Georgia en Kansas te vinden zijn.

Whataburger bouwde het restaurant op 121 N. Shortline Blvd., Corpus Christi, TX 78401 in 1999 als eerbetoon aan het 50-jarig jubileum van de keten. Het bedrijf verwijst naar de locatie als zijn vlaggenschip, aangezien de oprichter van het bedrijf, Harmon Dobson, in augustus 1950 het eerste restaurant opende in 2609 Ayers St. in Corpus Christi. Het is ongeveer drie kilometer ten zuidwesten van het dubbeldekkerrestaurant, waar hamburgers voor 25 cent per stuk worden verkocht, evenals chips en drankjes.

Het bedrijf verhuisde in 2009 zijn hoofdkantoor van Corpus Christi naar San Antonio. In 2019 werd echter een meerderheidsbelang in de keten verkocht aan het in Chicago gevestigde BDT Capital Partners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in