West Fargo droogtrommelreiniger wordt TikTok-sensatie voor miljoenen – InForum

0
87


WEST FARGO — Drie weken geleden was Jason Doll nog maar een gemiddelde Joe. Nu is de West Fargo-man een beroemdheid op sociale media geworden.

“Ik word elke ochtend wakker en kan niet wachten om naar het huis van mijn eerste klant te gaan”, zei hij toen hij donderdag 11 augustus bij een huis in West Fargo aankwam voor werk.

Doll heeft de afgelopen zeven jaar Jason’s Dryer Vent Cleaning geleid en noemt het een bevredigende en nuttige baan.

“Je kunt je huis in brand steken, je kleren zien er slechter uit omdat ze er langer in tuimelen dan nodig is – om nog maar te zwijgen van het kost je een hoop geld op je energierekening als het niet goed naar buiten wordt geventileerd – en het verlengt de levensduur van uw droger,” zei Doll.

Een recente eerste date voor deze vrijgezelle zakenman veranderde hem in een sociale media-sensatie. Hij liet een vrouw een video zien van wat hij doet, en zij hielp hem een ​​TikTok-account op te zetten om video’s te plaatsen van ventilatieopeningen die hij schoonmaakt.

Na 3 weken heeft hij al 75.000 volgers. Een video waarin hij een ventilatieopening schoonmaakt die in 21 jaar niet was schoongemaakt, is al bijna 20 miljoen keer bekeken.

“Ik wist dat ik het geweldig vond, en iedereen vertelde me dat ze graag kijken, maar ik wist gewoon niet hoe groot het zou worden,” zei Doll.

Het coole deel, voegde hij eraan toe, is niet te weten wat er uit gaat komen. Laatst zoog hij $7 uit een droger.

“Ik heb een trouwring gered die een familiestuk was, vogelnesten zijn absoluut leuk, creditcards, rijbewijzen schieten eruit”, zei Doll.

Hoewel Doll dol is op de aandacht, hoopt hij dat dit de aandacht vestigt op het feit dat er elke 36 minuten een drogerbrand is in de VS

“Als ik dat kan scheren tot 34 minuten of 30 minuten door wat ik doe, dan heb ik een goede zaak gedaan,” zei Doll.

Hoewel er niets uit de drogeropening van Linda Haecherl kwam dat sociale media in brand zou zetten, voelt deze huiseigenaar zich meer op zijn gemak. Ze heeft het huis al vier jaar en de ventilatie is nooit schoongemaakt.

“Het was behoorlijk verbazingwekkend. Dat kleine ding dat hij gebruikt, heeft er veel uitgehaald,” zei Haecherl.

Deze lokale beroemdheid zegt dat hij het niet doet voor de roem, maar om huizen veiliger te maken.

“Mensen toeteren en zwaaien naar je, ik ben maar een kerel,” zei hij.

Doll zegt dat hij tussen de $ 120 en $ 180 per baan vraagt, wat meestal minder dan een uur duurt. Hij raadt aan om de ventilatieopeningen van de droger om de 2 jaar te reinigen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in