Werkt deze virale TikTok-hack echt om een ​​verstopte neus te verwijderen?

0
18


Volgens reacties van gebruikers op de video van Moore werkt acupressuur rond de neusgaten inderdaad om een ​​verstopte neus vrij te maken. Je hebt geen gereedschap of producten nodig en je bent op weg om in slechts 30 seconden weer vrij te ademen. Om het uit te proberen, trekt u uw neus naar één kant en oefent u met uw duim druk uit op het gebied rond het neusgat. Druk in en trek met je andere duim een ​​halve minuut omhoog.

“Deze techniek maakt gebruik van zelfmassagedruk om de sinusdruk te verlichten,” vertelde James Moore, gediplomeerd massagetherapeut, aan Shape. “Wanneer [you] sinusdruk en pijn hebben, kunnen de sinussen en spieren net naast de neus gevoelig en strak worden. Door de neus naar voren te bewegen en deze plekken vervolgens te masseren, zorgt het voor meer bloedtoevoer en circulatie naar het gezicht”, legt hij uit. “Hierdoor kunnen de spieren / sinussen vrijkomen, wat de sinussen bevordert om slijm af te voeren.”

Acupressuur is een geweldig hulpmiddel om in je achterzak te houden, omdat het ook effectief is voor verstopte neus als gevolg van seizoensgebonden allergieën – wat zeker een sprongetje van vreugde oplevert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in