‘We moeten hem van TikTok halen’ | ESPN-persoonlijkheid Stephen A. Smith wil Chiefs-ontvanger JuJu Smith-Schuster van de sociale media-outlet

0
82


(Foto door Jason Hanna/Getty Images)

De Kansas City Chiefs gaan hun eerste seizoen in zonder de stoere, baanbrekende wide receiver Tyreek Hill. Het team verruilde de snelle Hill voor de Miami Dolphins.

Om het verlies van hun meest explosieve wapen goed te maken, voegde KC zelf een paar bewezen en getalenteerde passvangers toe. Een daarvan is de voormalige Pittsburgh Steelers die JuJu Smith-Schuster wijdde, die uit de gratie raakte bij de Steelers.

Smith-Schuster is een van de vele spelers die regelmatig sociale media gebruikt, maar volgens een ESPN-analist besteedt hij te veel tijd aan het maken van Tik Toks.

ESPN-persoonlijkheid Stephen A. Smith is al lang een tegenstander van Smith-Schuster op TikTok toen hij een Steeler was.

“Toen hij TikTok begon te doen, verblindde het hem” | Stephen A. Smith verwacht dat JuJu Smith-Schuster een rebound-seizoen heeft, Kick Curse

Volgens SAS lijkt die verslaving weer de kop op te steken nu hij bij KC is. Tijdens de aflevering van ‘First Take’ op vrijdag nam Smith hem onder de loep omdat hij er weer vaak was.

‘JuJu Smith-Schuster, de broer kan ballen. Het probleem is dat we hem van TikTok moeten halen. Dat is wat we moeten doen. We kijken niet naar JuJu Smith-Schuster als hij op het veld staat en zijn vaardigheden in twijfel trekt. We zeggen alleen dat de prioriteiten van de broer moeten stoppen met die verdomde TikTok.

Smit vervolgde:

“We willen je niet zien op dat 13- of 14-jarige gedoe of spelen met hun ouders die toevallig op TikTok waren omdat je verdomde dochters of je zonen willen dat je op TikTok komt.”

Je bent een volwassen man in de National Football League. Ga verdomme van TikTok af, oké? En ga weer verdomd voetbal spelen.”

Reageert Smith overdreven over het feit dat JuJu in zijn vrije tijd op een app voor sociale media zit? Dat lijkt zo, en tenzij het zijn spel echt beïnvloedt, zou er niets mis mee moeten zijn.

SAS geloofde dat Smith-Schuster TikTok-plezier zou stoppen

In april zei Smith dat hij geloofde dat Smith-Schuster een rebound-seizoen zou hebben omdat hij niet zoveel TikTok-interactie zou aangaan. Smith sprak over hoe hij geloofde dat een nieuwe omgeving oude gewoonten zou doden.

‘Het enige wat ik probeer te zeggen is dit: Tyreek Hill is weg. JuJu Smith-Schuster is er nu naast Mecole Hardman. Weet je wat we op dit specifieke moment over JuJu weten? Hij doet geen TikTok meer. Hij heeft verklaard dat hij dit jaar geen TikTok zal doen, God zij dank, oké?”

Het lijkt erop dat JuJu van gedachten is veranderd en dat hij er weer bovenop is. Tot grote ergernis van SAS, een bekende Steelers-fan. JuJu zit nu in een andere ploeg, dus hij is niet echt meer het probleem van Stephen A.

Smith-Schuster is een productieve ontvanger geweest in zijn carrière

Smith-Schuster verscheen op het toneel en in zijn eerste twee NFL-seizoenen maakte de getalenteerde USC Trojans-ster 169 vangsten voor meer dan 2300 yards en 14 aanrakingen om te betalen.

Maar zijn laatste drie in Pittsburgh had hij in totaal slechts 154 grepen voor iets meer dan 1.500 yards en 12 touchdowns. Veel van zijn vroege succes kwam als ontvanger van een overtreding met Ben Roethlisberger, Antonio Brown en Le’Veon Bell. Toen Brown eenmaal geruild was, ging het niet zo soepel voor JuJu, maar dat wil niet zeggen dat hij niet kan spelen, want dat kan hij wel.

In KC zijn, is een nieuwe start met een andere goed gerunde franchise, die misschien wel de beste jonge signaalbeller van het spel in Patrick Mahomes bezit. Met Smith-Schuster op een eenjarige bewijzende deal, wil hij misschien luisteren naar de woorden van SAS en zich gewoon concentreren op het spelen van een beetje meer.


Lees meer TSL-verhalen:

Moet iets in het water zijn | Voormalig Detroit Lions-speler Stanley Wilson Jr. gearresteerd, ingebroken in herenhuis en badend in fontein – The Shadow League

“Ik wil 21 dragen voor de commandanten. Dat zou de kers op de taart zijn.” | De broer van wijlen Sean Taylor heeft een NFL-droom – The Shadow LeagueLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in