We hebben de TikTok Bauble Cluster-hack van £ 1 geprobeerd – zo ging het

0
19


Kijkenom je kerstboom te versieren zoals een pro? Terwijl mooiIk snuisterijen aEn oogverblindende ornamenten zijn de sleutel tot het verlevendigen van kale takken, een virale TikTok-hack onthult hoe je je eigen kerstbal ‘cluster’ kunt maken voor minder – en we hebben het geprobeerd.

De TikTok-hack, gepost door mensen als @sunshinethedoggo, @victoria_lightfoot, @macy.blackwell, laat zien hoe je het perfecte snuisterijarrangement kunt maken met behulp van pijpenragers, kabelbinders of lint. De truc bestaat uit het ophangen van een verzameling kerstballen aan een pijpenrager voordat deze rond de boom wordt vastgemaakt, waardoor het lijkt alsof de takken voller zijn.

Beter nog, het is niet alleen ideaal voor grote bomen van 6 of 7ft, maar het is ook perfect om een ​​beetje wow-factor toe te voegen aan een kleine tafelbladboom.

cluster snuisterij hack

Zelf aan de slag? Bekijk de eenvoudige stappen die u moet volgen.

1. Neem eerst een pijpenrager of kabelbinder (wij gebruikten een kabelbinder) en rijg de kerstballen in het midden. We hebben vijf middelgrote kerstballen gebruikt, hoewel je er zoveel of zo weinig kunt gebruiken als je wilt. Duw ze naar het midden zodat ze samen gaan ‘clusteren’. Je moet kerstballen gebruiken met de kleine metalen lus bovenaan.

amazon.co.uk

Nylon kunststof kabelbinders

QiKun-Home
amazon.co.uk

£ 0,99

2. Zodra u tevreden bent met uw opstelling, neemt u de kabelbinder en bevestigt u deze aan uw boom. We gebruikten een kleine kerstboom, maar je kunt hem ook om individuele takken vastmaken als de stropdas niet goed genoeg is. Zet hem stevig vast zodat hij er niet af kan vallen. Knip de overtollige stropdas die aan de achterkant hangt af.

3. Verplaats ten slotte de kerstballen om te controleren of ze bij elkaar zijn ‘geclusterd’. Misschien moet je wat verplaatsen totdat je tevreden bent. Paula Boston van Festive Lights vult aan: ‘Als je tevreden bent met het arrangement, maken ze de perfecte boomdecoratie. Of gebruik ze om een ​​guirlande aan een trapleuning te bevestigen en zorg ervoor dat deze stevig vastzit.’

Ons oordeel: Het is een snelle en gemakkelijke hack met briljante resultaten. We raden aan om items te gebruiken die je al in huis hebt (onze kabelbinders zijn gevonden in de garage), in plaats van nieuwe te kopen. Als je boom er een beetje kaal uitziet, is deze hack precies wat je zoekt. Probeer verschillende kerstballen op de kabelbinder te plaatsen om het echt op te vrolijken.

Waarom probeer je het niet?

Volgen Huis Mooi op Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in