Wat zijn TikTok’s geheime emoji’s en hoe gebruik je ze?

0
117


Je hebt waarschijnlijk die schattige emoji’s gezien in TikTok-opmerkingen, maar ze staan ​​niet op je telefoon. Lees meer over de geheime TikTok-emoji’s en hoe je ze kunt gebruiken.


Social-mediaplatforms houden ervan om paaseieren te planten die gebruikers kunnen vinden, en TikTok’s verborgen juweeltjes zijn TikTok Emoji’s. Of de opmerking nu sarcastisch, grappig of serieus en geestig is, emoji’s zijn een geweldige manier om een ​​persoonlijk tintje aan opmerkingen toe te voegen. Het vinden van de juiste kan een uitdaging zijn met verschillende beschikbare emoji’s. Desondanks willen mensen nog steeds verschillende emoji’s gebruiken om onderscheidend te zijn.


TikTok is een platform voor het delen van video’s dat ook dienst doet als app voor sociale media. Gebruikers zullen vaak gesprekken beginnen in de reacties, hun steun betuigen of een andere mening geven. Gebruikersopmerkingen zijn essentieel voor zowel makers van inhoud als gebruikers. Voor makers van inhoud worden ze hoger gerangschikt voor betrokkenheid. Gebruikers daarentegen willen soms engagement voor hun opmerkingen. In dat geval is het beter dat de opmerking van de gebruiker opvalt. Een eenvoudige manier om dit te doen is met emoji’s.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

GERELATEERD: Hoe de foto-swipe-trend te doen die overal op TikTok is

Bij het reageren op een TikTok is het gemakkelijk om de eigen emoji’s van de telefoon te gebruiken om gevoelens voor de video te uiten. Hoewel er veel geweldige emoji’s beschikbaar zijn, is er nog een andere emoji-lijst genaamd TikTok Emoji’s. Emoji’s zoals deze zijn wat moeilijker te vinden, maar ze zijn de moeite meer dan waard. Ze komen met schattige ontwerpen, zoals overdreven en aangepaste versies van standaard emoji’s. Dan zijn er ook nog de marshmallow-ontwerpen voor extra amusement. De marshmallow-emoji’s zijn uniek voor TikTok en zien er lief uit… tenzij je de ‘woede’-emoji of ‘kwaadaardige’ emoji gebruikt.


TikTok-emoji’s krijgen

Als je de obscure TikTok-emoji’s wilt gebruiken, begin je door op iemands video te reageren. Gebruik vervolgens haakjes om de korte naam voor elke emoji te omringen. Als u bijvoorbeeld de emoji met dollartekens als ogen wilt gebruiken, typt u [greedy]. Wanneer je op zoek bent naar de schattige marshmallow-emoji, typ je [cute]. Na het typen van de korte code verschijnt automatisch de aangepaste emoji. Voeg een andere tekst toe met de opmerking en tik op ‘Versturen.’ Nu is de TikTok-emoji in het wild. Momenteel zijn er 46 ontwerpen en shortcodes zoals ‘grappig gezicht‘ en ‘blij‘ om een ​​extra pop toe te voegen aan TikTok-opmerkingen.

iOS- en Android-gebruikers zullen blij zijn te weten dat de geheime TikTok-emoji’s beschikbaar zijn voor beide besturingssystemen. Ze zien er op alle apparaten hetzelfde uit. Er zijn andere leuke manieren waarop gebruikers hun favoriete contentmakers kunnen steunen. Gebruikers kunnen tijdens livestreams geschenken als een sterrenstelsel naar makers sturen. Daarna kan de maker de geschenken inwisselen voor geld. Deze methoden kosten de gebruiker echter echt geld, terwijl de verborgen TikTok Emoji’s zijn gratis te gebruiken.

Bron: TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in