Wat zijn beige vlaggen? De nieuwe TikTok-trend die betekent dat je te saai bent om te daten

0
109


Het valt niet te ontkennen dat daten ingewikkeld kan zijn – en net zoals we bekend zijn geraakt met rode vlaggen, is er nu een regenboog van kleuren aan de mix toegevoegd.

Er zijn groene vlaggen (positieve indicatoren dat de relatie compatibel is), roze vlaggen (kleine problemen of relatieproblemen die moeten worden gecontroleerd) – en nu beige vlaggen.

Bedacht door TikToker Caitlin MacPhail, schetsen beige vlaggen in wezen een saaie, oninteressante persoon met een generiek datingprofiel dat de indruk wekt dat ze niet gestoord kunnen worden.

Typische voorbeelden zijn het gebruik van puppyfoto’s (die niet van hen zijn) als vervanging om een ​​gebrek aan persoonlijkheid te verdoezelen, of de liefde voor koffie tot je eigenaardigheid.

Beige vlaggen verschillen van persoon tot persoon, omdat iedereen verschillende interesses en relatie-ideeën heeft.

Aanmelden naar onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

“Als iemand veel beige vlaggen op hun profiel heeft, kom je waarschijnlijk aan het einde zonder echt iets over hen te hebben geleerd,” vertelde Caitlin. mashable.

“Iets over of chocolade in de koelkast of in de kast hoort, ze zeggen dat ze waarschijnlijk meer van hun hond zullen houden dan van jou, of veel sportschool-selfies en verwijzingen naar de sportschool zijn typische beige vlaggen,” vervolgde ze.

In een virale clip die meer dan een half miljoen views verzamelde, schetste Caitlin haar beste beige vlaggen – en als je van mainstream sitcoms houdt, wil je deze misschien uitzitten.

beige is het nieuwe rood en in ander nieuws zijn dating-apps een woestenij 🚩 #hinge #redflags #datingredflags #hingedating

@itscaito

beige is het nieuwe rood en in ander nieuws zijn dating-apps een woestenij 🚩 #hinge #redflags #datingredflags #hingedating

beige is het nieuwe rood, en in ander nieuws zijn dating-apps een woestenij 🚩 #hinge #redflags #datingredflags #hingedating

De “beige vlaggen” van Caitlin zijn zo’n TikTok-fenomeen geworden dat ze nu regelmatig datingprofielen beoordeelt in een spel genaamd “RU BEIGE?”

Ze verwierp: “Iedereen stuurt zijn eigen profielen naar mij, dus ik pik niet zomaar willekeurige dingen van het internet – gewoon zodat je het weet.”

Het concept is simpel, drie beige vlaggen, en je bent weg.

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in