Wat we doen in Shadows Star verrast fans in schattige TikTok-video

0
122


What We Do in the Shadows-ster Harvey Guillén deelt een leuke video waarin hij een cosplay-meetup voor fans van de show op Dragon Con verraste.


Harvey Guillen, ster van Wat we doen in de schaduwdeelt een leuke video waarin hij een cosplay-bijeenkomst voor fans van de show crasht. Wat we doen in de schaduw is gebaseerd op de gelijknamige mockumentary-film uit 2014, mede geschreven en geregisseerd door Jemaine Clement en Taika Waititi. Clement heeft de film aangepast voor televisie, die een soortgelijk uitgangspunt hanteert, waarin een documentaireploeg de levens van verschillende vampierkamergenoten en hun bekende volgt.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Guillén speelt in de serie samen met Matt Berry, Natasia Demetriou, Mark Proksch en Kayvan Novak. Terwijl de andere hoofdrolspelers in de show vampieren zijn of een energievampier in het geval van Colin Robinson van Proksch, speelt Guillén een bekende. In de wereld van What We Do in the Shadows is een bekende een menselijke dienaar van een vampier die helpt in de hoop op een dag in een vampier te veranderen. Guillermo de la Cruz van Guillén vervult deze rol sinds het begin van de serie. En terwijl zijn karakter is gegroeid en ontdekt dat hij afstamt van een lijn van vampierdoders, en er zelfs zelf aanleg voor heeft, moet hij nog in een vampier worden veranderd, zoals Novaks Nandor beloofde.

Gerelateerd: WWDITS Seizoen 4’s Shock Guillermo Twist verandert de serie voor altijd

Guillén deelde een TikTok-video die hem verrast Wat we doen in de schaduw cosplayers bij Dragon Con. De conventie bevatte een bijeenkomst voor fans van de serie die personages cosplayden. Guillén maakte van de gelegenheid gebruik om naar binnen te sluipen en hen te verrassen terwijl ze zich verzamelden en foto’s namen. De ster bleef zelfs hangen en ging op de foto met de groep, met een paar Guillermo-cosplayers. Bekijk hieronder de video van Guillén verrassende fans:

Wat we doen in de schaduw heeft onlangs zijn vierde seizoen afgesloten, dat eindigde met Guillermo die het wachten beu was om in een vampier te worden veranderd. Daarom neemt hij het heft in eigen handen en biedt hij geld aan aan een vampiervriend in ruil voor eindelijk te worden omgezet. Wat seizoen 5 uiteindelijk in petto heeft voor het personage valt nog te bezien, maar de plaag heeft belangrijke implicaties voor Guillermo die vooruit gaat. Helaas staat de serie er echter om bekend dat ze vaak wreed is tegen Guillermo, en hoewel het bijdraagt ​​aan de humor van de show, betekent het ook dat hij uiteindelijk misschien niet precies krijgt waar hij op hoopt.

Filmen voor Wat we doen in de schaduw seizoen 5 is onlangs van start gegaan, met zijn debuut ergens volgend jaar. Details zijn nog schaars over waar elk personage mee te maken zal krijgen, maar de implicaties voor Guillermo kunnen de personagedynamiek die de serie sinds het begin heeft gehad ernstig veranderen. Nog altijd, Wat we doen in de schaduw kijkers hebben meer om naar uit te kijken, met Guillén dankbaar voor zo’n trouwe fanbase.

Bron: Harvey Guillén/TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in