Wat te doen als TikTok niet voor u werkt?

0
126


Wanneer de applicatie die velen van ons gebruiken niet werkt, is dat altijd vervelend, maar als we het hebben over een applicatie die werkt voor entertainment, zoals in het geval van TikTok, lijkt het dat het nog vervelender is.

We zijn misschien een heel coole video tegengekomen om op te nemen, en nu kunnen we deze niet uploaden omdat de applicatie niet werkt. Het kan ook voorkomen dat we het alleen gebruiken om video’s te bekijken die andere mensen publiceren en te hangen, zonder succes omdat het niet werkt.

Als we een probleem hebben met hoe een applicatie waar we van houden kan zijn ICT Klop, is niet aanWe kunnen altijd wat werk doen om te proberen het weer volledig te laten presteren.

Alle tips die we je gaan geven zijn moeilijk uit te voeren, en ze kunnen ook niet garanderen dat de applicatie op wonderbaarlijke wijze weer tot leven komt, maar op een bepaald moment doen ze dat wel, als de fout van ons komt En wees niet te serieus, met deze oplossingen kunnen we video’s die op TikTok zijn gepost opnieuw bekijken.

Oplossing als TikTok niet werkt:

internetverbinding

Het eerste dat we moeten controleren, is of: we hebben internetverbinding En wat dat betreft is er geen probleem.

We moeten niet alleen kijken of we geen netwerk beschikbaar hebben, maar ook of het signaal dat we krijgen er is of niet. genoeg kracht hebben Liever applicaties zoals TikTok kunnen openen, die een goed netwerk vereisen, want alles is video.

Het kan ook voorkomen dat we een probleem hebben met de snelheid van onze verbinding, of we nu wifi thuis gebruiken of de mobiele data die onze smartphone verzendt.

Om dit te verifiëren, kunt u het beste een snelheidstest doorstaan, hetzij met een applicatie die we kunnen downloaden in de Google Play Store, Apple Store of onze eigen webpagina gebruiken, zoals het is snelheidstest,

Een ander ding om te controleren is of Onze mobiele dataverbinding werktWant als we geen wifi gebruiken, zijn we er volledig afhankelijk van.

Als we alleen dekking hebben, maar we zien niet dat we internettoegang hebben, kunnen we de mobiel opnieuw opstarten en opnieuw controleren, om het bedrijf te bellen dat ons telefoondiensten levert. Als we doorgaan met hetzelfde probleem.

herstart de app

Een andere oplossing die voor ons beschikbaar is, is: herstart de app Voor het geval er een fout is opgetreden tijdens het uitvoeren ervan.

We moeten ervoor zorgen dat we het niet alleen uitschakelen, maar ook controleren of het niet op de achtergrond staat, want dat betekent dat we het niet volledig hebben uitgeschakeld.

Als we al hebben geverifieerd dat het is uitgeschakeld en niet op de achtergrond, dan starten we het opnieuw, we zullen zien of dit het probleem al heeft opgelost.

herstart de smartphone

Het punt dat we eerder hebben gezien, kan in lijn zijn met wat we nu gaan doen.

Met andere woorden, als we de applicatie correct opnieuw hebben opgestart en het werkt nog steeds niet, dan is het het beste om het opnieuw volledig te sluiten en ervoor te zorgen dat het niet op de achtergrond draait. leeft, en dan doe nog een resetMaar dit keer het. is van smartphone vol,

Zodra de mobiele telefoon weer is geactiveerd, zullen we tiktok opnieuw uitvoeren om te zien of we ons probleem hebben opgelost met wat we net hebben gedaan.

Controleer mogelijke updates

In het geval dat alles hetzelfde blijft en Tiktok niet werkt voor ons, moeten we zoeken nieuwe app-updateDit kan een bug zijn die de app-ontwikkelaars zelf hebben geïdentificeerd en het gebeurt niet meer met de nieuwe versie.

Daarvoor zullen we hetzelfde doen wat we altijd doen om een ​​applicatie in Android bij te werken, dwz we gaan naar de google play winkelKlik op menuknopga dan naar binnen Apps en apparaten beherenkiezen Beschikbare upgrades,

Op dat moment zullen we kijken of we een update hebben die we op onze smartphone kunnen installeren.

app-gegevens wissen

Omdat al het bovenstaande niet werkte, is de volgende stap er een die vaak elk soort probleem oplost, niet alleen met TikTok, maar met veel applicaties.

wat we gaan doen is app-gegevens wissenDat wil zeggen, we zullen de cache wissen.

Het werkt niet voor ons als het op video aankomt, maar we slagen erin om in onze profielWat moeten we doen klik op 3 lijns icoon die staat rechtsboven.

Wat we nu gaan doen is klikken op Instellingen en privacyScroll naar beneden en klik op lege ruimteEenmaal binnen, wat we gaan doen is klikken op verwijder knop wat zit er in rechts van waar de cache zegt,

Als we niet naar Tiktok kunnen, dan moeten we naar Aanpassing van de smartphone en voer vervolgens Sollicitatie en onder buscar tiktokZodra we het hebben gevonden, gaan we meteen opslag en daar drukken we waar het staat Cache wissenhet is.

Weet of het allemaal herfst is

Mocht het bij ons nog steeds niet lukken, dan hebben we slechts een kleine troost, Weet of de applicatie aan iedereen wordt overgelatenIets dat ons zou vertellen dat we pas echt iets kunnen doen als de ontwikkelaar van de app het zelf heeft opgelost.

Daarvoor kunnen we een webpagina downdetector bezoeken waar we alle volumetrische gegevens hebben Problemen over de afgelopen 24 uur Die gevonden worden in de kernapplicaties die we allemaal gebruiken.

Als we zien dat Tiktok een van de getroffen mensen is, kan het ons helpen bijhouden hoe het vordert en weet het moment waarop herstarten,

Nu heb je alle informatie die je nodig hebt om het probleem op te lossen dat een van onze favoriete applicaties, zoals TikTok, niet werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in