Wat is het “zijn maïs”-geluid op TikTok? Jongensliedje gaat viraal

0
243


TikTok is onlangs overgenomen door een clip van een jonge jongen die geobsedeerd is door maïskolven, en fans zijn er absoluut weg van. Hier is alles wat we weten.

Als het op TikTok aankomt, is het nog steeds het populairste platform om inhoud in korte vorm te delen, en verreweg de website met de meeste virale inhoud.

De nieuwste virale sensatie is de “its corn”-geluidsclip die oorspronkelijk op 4 augustus door TikToker RecessTherapy werd gepost.

Het geluid werd kort nadat het was geüpload uit de video verwijderd, maar een muzikant en mede-TikToker-schmoyoho maakten een remix van het geluid en gaven het een nieuw leven.

Hier is alles wat we weten over het geluid dat TikTok overneemt.

Wat is het ‘It’s corn’ TikTok-geluid

Schmoyo’s remix van het geluid, geüpload op 19 augustus, heeft meer dan 20 miljoen views, vier miljoen likes en wordt gebruikt in meer dan 45.000 video’s in de vijf dagen nadat het was geüpload.

De remix van TikToker verfraait het nummer met gitaarnoten en een vleugje samenzang, en het heeft de app stormenderhand veroverd.

(Klik hier als TikTok niet laadt)

In tegenstelling tot de meeste geluidsclips die een specifieke stijltrend inspireren, vermelden bijna alle video’s die het geluid gebruiken alleen hun waardering voor de liefde van de jongen voor maïs.

Eén TikToker ging viraal omdat ze haar liefde deelde voor hoe ‘agressief’ een deel van de clip klinkt.

(Klik hier als TikTok niet laadt)

Terwijl een andere TikToker de populariteit van het geluid gebruikt om haar ‘maïskunst’ met haar volgers te delen.

(Klik hier als TikTok niet laadt)

Poppunkduo Loveless deelde hun liefde voor het geluid door hun eigen draai aan het geluid van schmoyoho te geven en er hun beruchte poppunkdraai aan te geven.

(Klik hier als TikTok niet laadt)

Het geluid wordt ook steeds populairder, aangezien het bijna duizend keer is bekeken in de tijd die het kostte om dit artikel te schrijven.

Ga voor meer entertainmentnieuws en andere virale TikTok-verhalen naar onze hub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in