Wat is het vermogen van Charli & Dixie D’Amelio? TikTok en hun Hulu-show hebben de zussen rijk gemaakt

0
83


Het vermogen van Charli en Dixie D’Amelio is hoger dan je denkt. In augustus 2020, Forbes heeft zijn eerste ranglijst van de best betaalde TikTok-sterren vrijgegeven, zeven verschillende makers van inhoud die erin slaagden om ten minste $ 1 miljoen binnen te halen, waarbij al hun inkomsten werden teruggekoppeld naar het sociale-mediaplatform. Hoewel de meeste mensen niet echt veel geld verdienen met de app, worden ze beroemd om hun dans-, lipsynchronisatie- en comedyclips, kunnen ze wereldwijde bekendheid verwerven, waardoor ze ongelooflijk waardevol zijn voor merken en hen in staat stelt nieuwe inkomstenstromen te creëren waar gewone stervelingen alleen maar van kunnen dromen.

TikTok staat nog in de kinderschoenen om van creatievelingen miljonairs te maken, maar de twee zussen zijn al een van de rijkste op het platform geworden en ze verdienen allebei behoorlijk wat geld alleen en samen. Charli en Dixie D’Amelio kunnen nog geen auto huren, maar ze zijn al heel erg rijk.

Dit is hoe de zussen miljonair zijn geworden, allemaal dankzij TikTok.

Hoe verdient Charli D’Amelio haar geld?

Charli’s miljoenen komen grotendeels naar haar toe dankzij haar partnerschappen met veel grote merken, die allemaal veel hebben betaald om geassocieerd te worden met een van de grootste beroemdheden waar Gen Z om geeft.

De grootste beloning van de jongere D’Amelio-zus komt misschien van Sabra Hummus, die naar verluidt de superster maar liefst $ 1 miljoen betaalde om te schitteren in een commercial die werd uitgezonden tijdens de Super Bowl. Door te verschijnen in het meest begeerde tijdslot op tv van het jaar, verhoogde de TikTok-krachtpatser waarschijnlijk haar vergoeding voor toekomstige partnerschappen, en de productie verhoogde haar naar een nieuw niveau van bekendheid en geloofwaardigheid. Ze verscheen ook in de animatiefilm van 2019 StarDog en TurboCat als Tinker.

Charli is door een aantal bedrijven ingehuurd om in een bepaalde context voor de camera te verschijnen, waarbij Prada haar betaalde om haar tijd op Paris Fashion Week te dekken voor de luxe kledinglijn. De TikTok-titan heeft ook deals gesloten om zichzelf te associëren met EOS-cosmetica en Dunkin Donuts. In juni 2022 lanceerde Charli de geur Born Dreamer, die te koop is bij Ulta Beauty.

Het jongste lid van de D’Amelio-familie verdient naar verluidt een verbazingwekkende $ 100.000 per gesponsorde post op het socialemediaplatform. Charli verkoopt ook merchandise op haar website, maar wat ze uit die branche haalt, is moeilijk vast te stellen.

Hoe verdient Dixie D’Amelio haar geld?

Net als haar zus vult Dixie ook haar bankrekening met miljoenen van merken, evenals andere bedrijfstakken, waarvan sommige haar onderscheiden van haar mede-beroemde familielid.

Dixie heeft in het verleden met Taco Bell samengewerkt en hoewel de campagne niet zo hoogstaand was als Charli’s Super Bowl-commercial, betaalde de fastfoodketen zeker flink om zich aan haar naam en gezicht te verbinden. Net als haar zus verdient Dixie ook veel geld met gesponsorde berichten, hoewel ze waarschijnlijk niet dezelfde zes cijfers verdient als haar broer of zus. Een snelle blik op de website van Dixie laat zien dat ze ook kleding heeft met haar naam op t-shirts en dergelijke, en de items verkopen waarschijnlijk redelijk goed.

In tegenstelling tot Charli is Dixie in de muziekindustrie gesprongen en profiteerde ze van haar roem op een manier die de meeste TikTok-sterren niet doen. Haar debuutsingle ‘Be Happy’, met soms collega-muzikanten Blackbear of Lil Mosey (in verschillende versies), werd in de zomer van 2020 uitgebracht en verscheen al snel op een aantal Aanplakbord grafieken. Zowel “Be Happy” als haar vervolgnummer “Naughty List” met voormalig One Direction-lid Liam Payne, bereikten de hitparade van de belangrijkste nummers in het Verenigd Koninkrijk, met een piek van respectievelijk de nummers 55 en 48. Tot nu toe heeft Dixie (de naam die ze nu gebruikt bij het maken van muziek) meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify.

Een snelle schatting van haar Spotify-royalty’s suggereert dat haar handvol nummers misschien wel driekwart miljoen dollar hebben opgebracht, en dat wil nog maar niet zeggen van het geld dat is verdiend met het afspelen van de nummers op Apple Music, YouTube en andere sites.

Hoe verdienen Charli & Dixie samen geld?

Naast het verdienen van honderdduizenden dollars, zo niet miljoenen, hebben de zussen D’Amelio ook behoorlijk wat geld verdiend aan projecten waar ze samen aan werken.

De zussen hebben een deal getekend om een ​​podcast te maken met de titel Charli And Dixie: Two Chix, die beschikbaar is op alle grote platforms, hoewel het lijkt alsof er een nieuwe aflevering is in première sinds juni 2021. De broers en zussen ook ster in een Hulu-documentaire/realityshow met de titel De D’Amelio Show, die ook hun familie kenmerkt. Het is niet duidelijk wat ze voor beide projecten hebben betaald, maar dit soort inspanningen kunnen veel geld opleveren voor andere bekende figuren. Het tweede seizoen van de show gaat op 28 september 2022 in première.

Presley Ann/Getty Images Entertainment/Getty Images

De D’Amelios werken samen met grote merken, waardoor ze hun zakken nog verder vullen. Ze zijn momenteel de gezichten van Hollister’s Social Tourist-lijn, die nu aan zijn vierde iteratie toe is. Ze werkten ook samen met het Morphe 2-submerk van Morphe Cosmetics, dat zich richt op een jonger publiek. De zussen hebben nu verschillende campagnes of ‘drops’ bij het bedrijf geleid, en ze zouden dit kunnen blijven doen, omdat hun connectie waarschijnlijk heeft bijgedragen aan het verbeteren van de verkoop en het vergroten van de naamsbekendheid.

Wat is het vermogen van Chali D’Amelio?

$ 20 MILJOEN

Chali D’Amelio is de jongste van de twee zussen, en ook de rijker. Nu slechts 18 jaar oud, verdiende ze een gerapporteerde $ 4 miljoen in de periode van 12 maanden eindigend in juni 2020, volgens Forbes. De tienersuperster was de op één na best betaalde TikTok-maker, achter Addison Rae, die naar verluidt destijds $ 5 miljoen binnenhaalde. Charli heeft al 145,6 miljoen volgers. Netto waarde van beroemdheden zet haar totale vermogen op $ 20 miljoen.

Wat is het vermogen van Dixie D’Amelio?

$ 10 MILJOEN

De oudste van de twee D’Amelio-kinderen, sommigen verwachten misschien dat Dixie meer geld verdient met TikTok, maar de waarheid is dat haar zus het meeste verdient in het gezin. De virale beroemdheid doet het nog steeds goed, aangezien ze in 2020 $ 2,9 miljoen mee naar huis nam, volgens Forbes. Dat bedrag was genoeg om haar destijds de op twee na best betaalde maker op het platform te maken, achter alleen de eerder genoemde Rae en haar broer of zus. Op dit moment wordt Dixie gevolgd door bijna 57 miljoen mensen. Haar totale vermogen wordt geschat op $ 3 miljoen door Netto waarde van beroemdheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in