Wat is het ‘mayonaise-incident’-drama op TikTok?

0
103


Sommige TikTok-gebruikers willen wanhopig meer weten over het ‘mayonaise-incident’-drama over Not an Undercover Cop, terwijl anderen hun eigen mening erover hebben gedeeld.

De nieuwsgierigheid van de gebruikers naar het onderwerp werd gewekt nadat Kelseyinit een TikTok deelde en het incident in de overlay-tekst vermeldde terwijl hij afscheid nam van een mede-TikToker.

“Bedankt voor je geweldige video’s die mensen veel leren. Ik hoop dat je een goed leven hebt en misschien op een dag het mayonaise-incident vergeet. Het was een regelrechte tragedie.”

De maker heeft er echter geen andere details over gedeeld, waardoor velen zich afvroegen waar hij het over had.

U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want er is niets tragisch gebeurd.

Beeld van Getty

‘Mayonaise-incident’ gaat viraal op TikTok

Na het bekijken van de nieuwste TikToks van Kelseyinit en Not an Undercover Cop, overspoelden mensen de commentaarsecties en beweerden dat de laatste het socialemediakanaal verliet vanwege het ‘mayonaise-incident’.

Toen verwarde gebruikers elkaar vroegen naar welk incident ze verwezen, zeiden velen dat ze bang waren dat ze verbannen zouden worden op TikTok als ze erover zouden praten.

Dit resulteerde in sommigen die vroegen of de TikTokers het hadden over een schietincident dat plaatsvond in een metro in Atlanta in 2022. Een klant schoot naar verluidt twee werknemers neer omdat hun boterham ’te veel mayonaise’ bevatte (WSBTV).

Maar we kunnen bevestigen dat de virale video niets te maken heeft met het eigenlijke tragische incident.

Als je de video van Not an Undercover Cop met meer dan 2,8 miljoen views nog niet hebt bekeken, hebben we die hieronder voor je uitgesplitst.

Not an Undercover Cop voerde het drama op

De video van Not an Undercover Cop begint met het verwijderen van zijn microfoon en andere accessoires voordat hij wegloopt van de camera, waardoor het lijkt alsof hij zijn kanaal verlaat. De voice-over zegt: “Dit is hoe het eindigt.”

De rest van de video bevat verschillende andere clips van zijn beroemde TikToks, om uiteindelijk te onthullen dat de gebruiker een willekeurig gerucht creëerde terwijl hij zijn volgers vroeg om eraan deel te nemen.

Het bericht dat tegen het einde van de video wordt weergegeven, luidt: “Bedankt aan de 2 miljoen mensen die mij volgen. Ik reken erop dat de overgrote meerderheid van de mensen niet tot het einde zal kijken, laat staan ​​dit zal lezen. Ik ga eigenlijk niet weg. Lol.

“Laat alsjeblieft een gerucht beginnen in de reacties dat ik ben vertrokken vanwege het ‘Mayonaise-gedoe’ dat is gebeurd tussen @thefronk en mij. Wees vaag en leg niet verder uit. Als mensen ernaar vragen, zeg dan gewoon dat het ingewikkeld is of dat het gebruik van bepaalde woorden om het uit te leggen je misschien kan verbannen.”

Gebruikers zijn in de war door de video

De virale video is meer dan 100.000 keer bekeken, maar de meeste gebruikers begrijpen de context niet.

Een gebruiker vroeg: “Wat is het mayonaise-incident, ik ben zo in de war”

“Is er een website die het incident uitlegt? Ik moet weten wat er is gebeurd,’ vroeg een ander.

Een derde gebruiker nam aan dat het iets te maken had met het Subway-restaurantincident. “Kan iemand het alsjeblieft uitleggen? Ik heb alleen gezien dat iemand werd neergeschoten vanwege mayonaise. Ik wil gewoon het volledige verhaal weten.’

Ander nieuws, resultaten Bellator vs Rizin: MMA crossover-evenement levert leuke oudejaarsactie op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in