Wat is er gebeurd met TikTok-influencer Tanya Pardazi?

0
145


Vraag het Pardazi, beter bekend als philosatea op TikTok, was een populaire influencer op de sociale mediasite met meer dan 115.000 volgers en meer dan twee miljoen likes. Op 27 augustus overleed Pardazi tijdens een parachutesprong. Ze was 21 jaar oud.

Wie was Tanya Pardazi?

Tany’s laatste TikTok

Pardazi was een voormalig Miss Canada-finalist die in Toronto woonde. Ze studeerde filosofie aan de Universiteit van Toronto en maakte fans geliefd met haar schoonheidstips en avontuurlijke levensstijl. Ze behandelde onderwerpen als make-up, zelfrespect, relaties en andere trending topics voor haar account.

Ze volgde parachutespringen en het ongeluk gebeurde tijdens haar eerste solosprong.

Hoe stierf Tanya Pardazi?

Pardazi was op 27 augustus aan het parachutespringen bij Skydive Toronto. In een release zei de faciliteit dat Pardazi “bezweek aan dodelijke verwondingen die zijn verkregen uit een noodsituatie.” Blijkbaar liet ze haar parachute te laat los in de sprong.

“De skydiver heeft een snel roterende hoofdparachute op lage hoogte losgelaten zonder de tijd/hoogte die nodig is om de reserveparachute op te blazen”, aldus de release. “De springer was een welkome recente toevoeging aan de parachutespringgemeenschap en zal worden gemist onder de nieuwe vrienden van de student en mede-springers van Skydive Toronto Inc.”

De faciliteit zei dat het “diep getroffen was door dit ongeval, omdat ze hun opleidingsprogramma voor studenten gedurende meer dan 50 jaar hebben verfijnd.”

Pardazi’s vriend Melody Ozgoli bevestigde de dood aan CNN. “Ze stond zeker bekend om hoe mooi ze was, maar waar ze vooral bekend om stond, was haar ongelooflijke geest. Dat is het enige dat elke persoon met wie ik sprak, noemde, hoe slim ze was, hoe slim ze was, hoeveel ze wist, “zei ze.

Ozgoli zei ook dat Pardazi er altijd was voor haar vrienden en dat haar begrafenis goed bezocht was.

“Tijdens de ceremonie droegen we allemaal wit omdat ze een engel was”, zei Ozgoli. “Ik denk dat het iets unieks was om te doen, en dat is wat Tanya was, ze was uniek, ze was anders. Ze was echt uniek in haar soort.”

In een persbericht zei de politie van South Simcoe dat ze het incident onderzoeken.

“Op zaterdag 27 augustus 2022, om ongeveer 17:40 uur, reageerden de South Simcoe Police Service, Innisfil Fire and Rescue Service en County of Simcoe Paramedic Services op een parachutespringen incident in het gebied van 10 Sideroad en Line 4. Een vrouw raakte zwaargewond nadat hij uit een vliegtuig sprong dat opereerde vanuit een plaatselijke parachutespringende club. Ze werd naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd waar ze overleden werd verklaard.”

De politie zei dat het meer details zou vrijgeven zodra deze beschikbaar zijn.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in