Wat is er gebeurd met de TikTok van Olivia Dunne? Het is weg – OutKick

0
17


Het TikTok-account van Olivia Dunne is van internet verdwenen.

Woensdagochtend vroeg leek Dunne’s TikTok van veel inhoud te zijn gewist. De meest recente video’s op de feed waren maanden oud. De situatie werd alleen maar erger naarmate er meer tijd verstreek.

Vanaf het begin van de woensdagmiddag is haar account helemaal verdwenen. Wanneer u het probeert te bezoeken, krijgt u een blanco pagina te zien.

Dat betekent dat haar miljoenen volgers momenteel geen inhoud uit de LSU-gymnastiek kunnen halen.

TikTok van Olivia Dunne verdwijnt. (Credit: TikTok/Olivia Dunne)

Hoewel het niet helemaal duidelijk is wat er in vredesnaam aan de hand is, tweette Dunne in reactie op speculaties over de situatie dat er een “glitch” is en dat ze geen idee heeft “wat er mis is met” haar TikTok.

Wat is er gebeurd met het TikTok-account van Olivia Dunne?

Ik moet toegeven dat ik erg in de war was toen haar account een heleboel inhoud leek te vernietigen. Mijn eerste gedachte was dat ze gewoon wat dingen had weggegooid die ze niet lekker vond.

Influencers proberen tenslotte altijd uit te vinden hoe ze dingen fris en onderhoudend kunnen houden. Toen echter haar hele TikTok verdween en haar meer dan 7 miljoen volgers erbij gingen, wist je dat er iets drastisch mis was.

Olivia Dunne verdient haar brood op sociale media. Er was geen kans dat ze ooit vrijwillig haar TikTok zou vernietigen. Ze zou haar grootste inkomstenstroom afsnijden.

TikTok van Olivia Dunne verdwijnt op mysterieuze wijze. Ze schreef het toe aan een storing. De LSU-ster zei dat ze niet zeker weet waarom het is gebeurd. Haar Instagram-account is nog steeds actief. (Foto door Alex Goodlett/Getty Images)

Nu blijven fans zitten wachten om te zien wanneer deze storing zal worden verholpen. Terwijl de TikTok van Olivia Dunne niet beschikbaar is, is haar Instagram nog steeds erg populair.

Dat betekent dat er genoeg te genieten valt terwijl de genieën bij TikTok deze situatie oplossen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in