Wat is de virale ‘Unholy’ TikTok-trend van Sam Smith?

0
120


Het nieuwe nummer ‘Unholy’ van Sam Smith met Kim Petras heeft geleid tot een virale TikTok-trend op de app voor sociale media.

De ‘Unholy’ TikTok-trend ontploft op het socialemediaplatform, nadat Sam Smith en Kim Petras enkele virale clips met fragmenten uit hun nieuwe nummer hadden gedeeld.

In een van de clips die op Sam’s account zijn geplaatst, zie je de twee in de studio trillen van het refrein: ‘Hoe je niet weet hoe je je bedrijf schoon moet houden. Mama weet niet dat papa het warm krijgt bij de carrosseriewerkplaats om iets onheiligs te doen.’

De video werd meer dan 17 miljoen keer bekeken en fans zijn begonnen met het delen van hun eigen video’s met behulp van de audio. Tot nu toe zijn er meer dan 140.000 video’s gepost met behulp van de geluidsclip. Hier vind je alles wat je moet weten over de nieuwe trend.

Wat is de virale ‘Unholy’ TikTok-trend van Sam Smith?

De meest voorkomende versie van de trend is: een verleidelijke dans gechoreografeerd voor het aankomende nummer ‘Unholy’ van Sam Smith en Kim Petras.

Veel TikTok-gebruikers hebben video’s van zichzelf en hun vrienden geüpload die meedansen op een fragment van het nummer, met duizenden en soms miljoenen views en likes.

Anderen hebben echter een andere weg naar de trend ingeslagen door het lied uit te voeren in plaats van te dansen.

In veel recente video’s lijken gebruikers nonchalant als het nummer begint: “How you don’t know how to keep your business clean.”

Nadat de bas is weggezakt, schakelen gebruikers hem over om een ​​meer glamoureuze look te laten zien terwijl het nummer zingt: “Mommy don’t know Daddy’s get hot at the body shop doing something unholy.”

Gebruikers die deelnemen aan de trend gebruiken de hashtag unholy, die nu bijna 300 miljoen views heeft, en gevuld is met mensen die dansen op de binnenkort uit te brengen single.

Sam Smith heeft bevestigd dat het verwachte pikante nummer op 15 september wordt uitgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in