Wat is de virale stap 1-trend van TikTok?

0
130


De ‘stap 1’-trend is viraal gegaan op TikTok omdat het gebruikers de kans geeft om anderen te helpen. Dit is wat u erover moet weten.

Trends en uitdagingen die op TikTok ontploffen, zijn vaak komisch en vermakelijk. Onlangs heeft echter een nuttige en doordachte trend de sociale media-app overgenomen.

De ‘stap 1’-trend komt nu op gang, omdat het gebruikers de kans geeft om anderen te helpen of te begeleiden. Verschillende mensen die deze trend hebben geprobeerd, hebben duizenden en zelfs miljoenen views en likes verzameld.

TikTok’s virale stap 1 trend uitgelegd

Het is heel simpel. Met de stap 1-trend kunnen gebruikers zichzelf uiten en anderen voorzien van doordacht advies dat ze hebben geleerd of die ze eerder in hun eigen leven hadden willen implementeren.

Om mee te doen aan de trend, moet je aan het begin van je video één seconde een foto of een video van jezelf toevoegen met het geluid ‘step 1 remix van sleazyworld go’ van Arzinho10. Het geluid zegt de woorden “stap één” op een diepe toon.

Direct nadat uw clip of foto van één seconde is toegevoegd, kunt u elk onderwerp dat u wilt behandelen in een videocollage bewerken.

In de originele video van Arzinho10, die meer dan 2,1 miljoen views kreeg, adviseert hij mensen om de persoon met wie ze aan het daten zijn goed te behandelen.

Actrice Skai Jackson ging viraal met 11,2 miljoen views, toen ze een iconische clip van Nicki Minaj deelde en haar fans vertelde: “Wat je vanaf nu over mij hoort, geloof het maar. Geloof dat sh*t.”

TikTok-gebruiker swirlyadrian1’s stap 1 studeert op tijd af. Hij voegde tekst toe aan de video met de tekst: “Afgestudeerd. Verpest het niet en ga zitten terwijl je vrienden afstuderen.”

In de video zit de gebruiker op de tribune en filmt hij de stoelen waar klasgenoten straks over het podium zouden lopen.

Tot nu toe zijn er meer dan 200.000 video’s gedeeld met het ‘step 1 remix’-geluid. De step1-hashtag heeft momenteel maar liefst 456 miljoen views en staat vol met TikTokers die nuttig advies geven aan anderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in