Wat is de virale ‘If I Was A’-trend op TikTok?

0
107


TikTokers gaan viraal door te laten zien wat ze zouden zijn als ze een edelsteen, een seizoen, een element en meer waren, als onderdeel van een nieuwe trend die de app overspoelt.

TikTok staat inmiddels bekend als de oorsprong van een groot aantal populaire trends, met nieuwe die dagelijks verschijnen en de For You-pagina’s van mensen over de hele wereld overnemen.

Een van de nieuwste trends waar gebruikers dol op zijn, wordt door velen de ‘If I Was A’-trend genoemd, en het verzamelt miljoenen likes en views op de app.

Deze trend houdt meestal in dat de gebruiker zijn partner of vriend vraagt ​​wat hij zou zijn als hij iets uit een bepaalde categorie zou zijn. Dit kan van alles zijn, van seizoenen en weertypes tot films en edelstenen.

Vervolgens zullen gebruikers, in een zeer specifiek formaat, afbeeldingen van deze objecten of dingen tonen op de melodie van Woodkid’s populaire hit ‘Run Boy Run’.

Mensen vonden het heerlijk om creatief te zijn met de afbeeldingen die ze kiezen om alle verschillende dingen te laten zien waarmee hun partners en vrienden ze hebben vergeleken, en sommige gebruikers zijn zelfs viraal gegaan met hun hilarische reactievideo’s op deze trend.

“Dit is het schattigste dat ik ooit heb gezien”, schreef een commentator op een virale video die deelnam aan de trend. “De hoeveelheid moeite die hij in deze video heeft gestoken”, las een andere opmerking met meer dan 40.000 likes op een video die een persoon over zijn partner maakte.

Hoewel het bewerken voor deze trend tijdrovend lijkt, is het de moeite waard, aangezien veel van deze video’s miljoenen likes en views op de app hebben gekregen van geamuseerde kijkers.

De ‘If I Was A’-trend sluit zich aan bij anderen, zoals de ‘het is een probleem als ik het doe’-trend die TikTok nu overneemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in