Wat is de virale “het is een probleem als ik het doe” TikTok-trend?

0
87


TikTokers gaan viraal met hun video’s die deelnemen aan de “het is een probleem als ik het doe”-trend, waarbij gebruikers graag de mogelijkheid krijgen om er hun eigen draai aan te geven. Hier vind je alles wat je moet weten over deze populaire trend.

TikTok blijft de nummer één plek waar mensen naartoe gaan om de nieuwste trends te ontdekken die het internet overspoelen, en er verschijnen bijna constant nieuwe in de app.

Veel van deze trends zijn geïnspireerd op de enorme selectie van effecten en geluiden die beschikbaar zijn, vaak gecombineerd om een ​​razend populair meme-formaat te creëren.

Een van de nieuwste trends om de For You-pagina’s van mensen in augustus en september over te nemen, is gebaseerd op het nummer ‘Back End’ van Finesse2Tymes, met name de tekst: “It’s cool when they do it, it’s a problem when I do it.”

Gebruikers die deelnemen aan de trend lip synchroniseren met deze teksten, terwijl ze het virale ‘Police Runner’-filter gebruiken, dat het hoofd van de gebruiker groen-schermt op het lichaam van een geanimeerde persoon die wegrent van een politieauto.

Makers hebben het gebruikt om leuke momenten van hypocrisie te maken van de mensen om hen heen, grapjes makend over alle dingen die ze ‘niet mogen’ doen.

Er is een aantal opmerkelijke figuren geweest die hebben deelgenomen aan deze populaire trend, waaronder MrBeast, Tana Mongeau, Bryce Hall en Addison Rae’s vader Monty Lopez.

Deze video’s zijn superviraal gegaan in de app en hebben miljoenen likes en views verzameld van gebruikers die dol zijn op de combinatie van het filter en het nummer.

Dit is niet het enige filter met een politiethema dat in 2022 aandacht kreeg op TikTok. In augustus ging het filter ‘Locked Up’, waarmee mensen achterin een politieauto werden afgeschermd, ook viraal als onderdeel van zijn eigen trend .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in