Wat is de TikTok-trend van Doja Cat’s manifestatie op 1 september?

0
34


TikTok-gebruikers zijn geobsedeerd door de manifestatietrend van Doja Cat op 1 september, die erop wijst dat ze $ 3.111 zullen krijgen.

Veel virale trends vernoemd naar beroemdheden duiken de laatste tijd op in de app voor sociale media. Enkele van de meest iconische trends zijn Lizzo’s virale ‘About Damn Time’-dans, de lipglosstrend van Addison Rae en nog veel meer.

Nu neemt een TikTok-trend gekoppeld aan Doja Cat de For You-pagina’s van veel mensen over. Het staat bekend als de ‘manifestatietrend van 1 september’. Als u niet weet wat het betekent, volgt hier een uitleg.

De manifestatietrend van Doja Cat op 1 september verklaard

De trend vereist dat gebruikers het geluid ‘Beach Waves Sounds – Ocean Sounds, Sea Waves Sounds en Ocean Waves’ gebruiken om een ​​video te maken waarin ze beweren dat ze vóór of op 1 september $3.111 zouden krijgen.

Manifestatie is het proces van geloven dat wanneer je je dromen en wensen hardop uitspreekt, de kans groter is dat ze werkelijkheid worden.

Er zijn meer dan 700.000 video’s gedeeld met het geluid ‘Beach Waves Sounds’. De hashtag voor 3111 heeft meer dan 13 miljoen views verzameld en wordt overspoeld met gebruikers die aangeven dat ze volgende maand $3.111 zullen ontvangen.

Het is niet de eerste keer dat gebruikers geobsedeerd zijn door het idee van manifestatie, aangezien de ‘369 manifestatiemethode’ vorig jaar trending was op de sociale media-app. De manifestatietrend van 1 september krijgt echter veel meer aandacht omdat mensen Doja’s naam erin hebben gebruikt.

Hoewel het onduidelijk is wie de trend begon door de naam van de popster te gebruiken, heeft het velen ervan overtuigd dat Doja het zelf heeft gemanifesteerd.

Er is echter geen bewijs dat Doja dit ooit heeft gezegd. Tot nu toe lijkt het een trend te zijn die is begonnen door een onbekende persoon en behoorlijk populair werd op het sociale-mediaplatform toen verschillende gebruikers op de kar begonnen te springen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in