Wat is de T27-kerstboom van TikTok? Gebruikers geobsedeerd door virale boom

0
60


Gepubliceerd: 2022-11-24T11:55:19

Bijgewerkt: 2022-11-24T11:55:27

TikTok-gebruikers zijn geobsedeerd geraakt door een kerstboom die alles heeft wat nodig is om een ​​huis in de kerststemming te brengen, maar het lijkt moeilijk om er daadwerkelijk aan te komen.

Hoewel TikTok bekend staat als het paleis voor nieuwe dans- en muziektrends, zijn dit niet de enige dingen die viraal gaan op het korte videoplatform.

In de afgelopen jaren hebben we veel TikTokers enthousiast zien zijn over producten die ze hebben gekocht en in hun dagelijks leven zijn gaan gebruiken. Dit varieerde van broeken tot make-upproducten en zelfs keukengerei.

Maar met de feestdagen voor de deur, is er een gloednieuw item dat door de app raast: de T27-kerstboom. Het blijkt echter al moeilijk te bereiken.

Artikel gaat verder na advertentie

Waar kun je de T27-kerstboom van TikTok krijgen

Nu denk je misschien: waarom gaat een kerstboom viraal op TikTok? Nou, deze T27-kerstboom is een beetje anders dan je normale.

Nee, het is geen biologische boom of iets dergelijks, het is een kunstmatige boom. Het wordt echter kant-en-klaar geleverd met vrijwel alle lichten en toeters en bellen die je nodig hebt op een kerstboom. Nou ja, behalve je favoriete boomtopper. Hoewel dat niets nieuws is, ziet deze er behoorlijk stijlvol uit in vergelijking met sommige andere.

TikToker mermaid1723 was een van de eersten die een video van de boom plaatste, en haar post kreeg snel wat stoom, met al een paar honderdduizend views. Ze onthulde dat ze het bij Home Depot had gekregen, maar het was eigenlijk verkocht uit toen ze weer checkte.

Artikel gaat verder na advertentie

‘Ik heb geen andere boom nodig, maar… nu misschien wel. wat doet een zesde boom pijn’, merkte een onder de indruk zijnde kijker op. ‘Ik heb nog nooit een boom gezien die zo mooi was dat er geen versieringen aan nodig waren. Wauw, ‘voegde een ander toe.

Sommige kijkers werden niet weggeblazen door de 2250 led-sterke boom en vroegen zich af waarom iedereen er precies door geobsedeerd is geraakt. Wat zo speciaal is aan deze boom, ziet eruit als elke andere boom van $ 99, “voegde een ander toe.

Zoals opgemerkt, wordt de T27-kerstboom bevoorraad door Home Depot in de Verenigde Staten, dus misschien wilt u uw plaatselijke winkel bezoeken als u geïnteresseerd bent. Anders blijft het uitverkocht

Artikel gaat verder na advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in