Wat is de rode nagel theorie op TikTok?

0
14


gepubliceerd: 2022-11-03T12:44:30

Bijgewerkt: 2022-11-03T12:44:42

TikTok-gebruikers gaan viraal voor hun video’s over de ‘rode nageltheorie’ – maar waar gaat het allemaal over en hoe is het van toepassing op daten? Hier vind je alles wat je moet weten over de trend.

Het socialemediaplatform TikTok is een hotspot geworden voor videomakers over de hele wereld om te praten over een reeks verschillende onderwerpen, waaronder mode, fitness, comedy en meer.

Een onderwerp dat gesprekken in de app blijft genereren, is daten en relaties. Mensen delen graag hun raarste eerste date-verhalen, maar ook datingtips en meer, in video’s die miljoenen views en likes kunnen krijgen.

De ‘rode spijkertheorie’ is een onderwerp dat veel aandacht heeft gekregen op TikTok, maar de theorie krijgt gemengde reacties van kijkers.

Gebruiker girlbosstown legt de theorie uit en onthult dat elke keer dat ze rode nagellak draagt, een man er commentaar op geeft en eraan toevoegt: “En toen raakte het me. In de jaren 90, toen we opgroeiden, hadden vrouwen veel rode nagels, vooral onze moeders. En ik denk vreemd genoeg dat jongens zich aangetrokken voelen tot rode nagels omdat het hen aan hun moeder doet denken.”

Het is begrijpelijk dat de theorie verdeeld is over de app. Sommigen hebben video’s gemaakt waarin ze melden dat ze ook een bovengemiddeld aantal complimenten hebben gekregen bij het dragen van rode nagels, en een paar commentatoren zeiden dat ze als volgende zelfs rode nagellak gingen uitproberen.

Anderen waren echter minder overtuigd. “Sigmund Freud wint elke dag”, zei een commentator. “Ik denk dat het voor hen een makkelijke kleur is om op te merken,” zei een ander.

Video’s over de theorie blijven honderdduizenden likes en weergaven in de app verzamelen terwijl meer mensen experimenteren met rode nagels, waarbij commentatoren nog steeds verdeeld zijn over de vraag of de theorie legitiem is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in