Wat is de Nu-functie van TikTok en hoe krijg je deze?

0
13


TikTok heeft verschillende manieren bedacht om zijn gebruikers betrokken te houden en de nieuwste is de ‘Now-functie’, dus wat is het en hoe gebruik je het?

Mensen gebruiken TikTok al heel lang en de populariteit is met de tijd alleen maar gegroeid. Met dit in gedachten, is het geen verrassing dat de app enkele veranderingen probeert aan te brengen.

Als je ook op de laatste wijziging wilt springen, hebben we alle details voor je!

Foto door Phil Barker/Future Publishing via Getty Images

Wat is de Nu-functie van TikTok?

Met de Now-functie van TikTok kun je een video of een foto van 10 seconden maken en deze tegelijkertijd met je vrienden delen. Je krijgt dagelijkse prompts op hetzelfde moment als je vriend en mag iets naar keuze schieten.

Net als Snapchat, maar met een twist, hoopt de app meer verbindingen tussen mensen te genereren door ze tegelijkertijd iets te laten doen, zelfs als ze niet samen zijn.

Andere dingen die u moet weten over de functie

TikTok Now is momenteel beschikbaar in de app en als een aparte app. Het hangt af van de locatie van waaruit u toegang probeert te krijgen.

Het is belangrijk op te merken dat als je TikTok Now van je vrienden wilt bekijken, je er eerst zelf een moet posten. Hoewel je toegang hebt tot je eerdere TikTok Nows, kun je helaas niet hetzelfde doen voor je vriend.

Om deze functie te gebruiken, moet u 13 jaar en ouder zijn. Ondertussen moet je 14 jaar en ouder zijn als je uit Zuid-Korea of ​​Indonesië komt.

Voor gebruikers van 18 jaar en ouder heb je drie minuten om een ​​video voor deze functie te maken.

Foto-illustratie door Drew Angerer/Getty Images

Hoe krijg je dit?

Volg de onderstaande stappen om u aan te melden of in te loggen:

  1. Download TikTok Nu van Google Play of de App Store.
  2. Open de app.
  3. U kunt een account aanmaken in de app. Je kunt degene die je hebt ook gebruiken voor TikTok. Druk op Begin als knop als u het account wilt gebruiken waarmee u momenteel bent ingelogd, of Andere TikTok-accounts als u met een andere wilt inloggen.

Ander nieuws: Wie is Rojean Kar? Travis Scott ontkent geruchten over bedrog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in