Wat is de ‘Mastermind’ TikTok-trend?

0
10


Taylor Swift’s middernacht heeft al geleid tot een nieuwe TikTok-trend.

Deze keer is het het nummer ‘Mastermind’, waarin de zangeres bespreekt hoe een romance kan worden bedacht en dat het er toevallig uitziet. Het thema heeft sommige TikTokers ertoe aangezet om te bespreken hoe ze hun eigen relaties hebben gepland. Het nummer heeft momenteel meer dan 20.000 video’s die ermee verbonden zijn.

“Als gevolg van het nieuwe Taylor Swift-nummer hebben ‘mastermind’-meisjes hun vriendjesverwervingsverhalen op TikTok geplaatst,” @verkoudheid schreef op Twitter.

De gebruiker @lyssielooloo deelde dat ze een aantal foto’s heeft getagd met de zanger van een band waar ze geobsedeerd door was. Toen ze op een date gingen, deed ze alsof ze niet veel van zijn muziek af wist. Sindsdien zijn ze twee jaar samen.

Met slechts $ 1.000 en één dag krijgt deze slaapkamer in Harlem een ​​geheel nieuwe look:

“Toen ik ‘per ongeluk’ mijn portemonnee in zijn auto achterliet na onze eerste date, zodat hij me zou moeten bellen om hem terug te brengen… 26 jaar getrouwd en 4 kinderen! #mastermind,” schreef @kimyoungclark in een bijschrift.

“Ik legde mijn vriendje uit dat ik hem meer dan 90 dagen op sociale media stalkte voordat ik hem tegen het lijf liep”, zei @taylorrtrotter in een video.

TikToker @jslaymoneyy beweerde dat de trend haar deed beseffen dat sommige van haar relatieproblemen voortkwamen uit het feit dat ze niet genoeg was van een ‘meesterbrein’.

Zie deze slaapkamer veranderen in een levendige oase na een ongelooflijke eendaagse renovatie:

In The Know is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier!

Het bericht Wat is de ‘Mastermind’ TikTok-trend? verscheen eerst op In The Know.

Meer van In The Know:

Wat is pompoenkruid precies? Een overzicht en recept voor iedereen die gedijt in de herfst

Wat is ‘vampierhuid’? De nieuwe beauty TikTok-trend vervangt ‘glass skin’

Target heeft zojuist weer een reeks geweldige vroege Black Friday-deals uitgebracht! Bespaar tot 50% op videogames, beveiligingssystemen voor thuis, tv’s en meer

Koop een draadloze Beats-koptelefoon voor $ 99 en een laptopbundel voor minder dan $ 200 bij WalmartLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in