Wat is de ‘I’m so lucky picture’-trend op TikTok?

0
105


TikToker-gebruikers gaan viraal door hun favoriete foto’s van hun partners te delen als onderdeel van de ‘I’m so lucky photo’-trend die veel aandacht heeft gekregen op het platform.

Het korte videoplatform TikTok blijft wereldwijd in populariteit stijgen, met een constante stroom van nieuwe gebruikers die zich aanmelden om de vele virale trends van de app te bekijken.

Relaties en daten zijn onderwerpen die vaak terugkomen als het gaat om TikTok-trends, omdat mensen graag interacties met hun partners delen, of verhalen uit hun datingleven.

Een van de nieuwste trends op het gebied van relaties die de app laten circuleren, wordt de ‘I’m so lucky picture’-trend genoemd.

Als onderdeel van deze trend delen mensen foto’s van hun partners waardoor ze denken: ‘Ik heb zoveel geluk’, variërend van spontane foto’s tot selfies van koppels.

Daarnaast hebben veel mensen hun partners ook gevraagd om hen te laten zien wat zij beschouwen als hun ‘ik heb zoveel geluk’-foto, met screenshots van hun tekstgesprekken voorafgaand aan de onthulling van de afbeelding.

Terwijl de partners van sommige mensen een aantal schattige foto’s uitkozen, besloten anderen om in plaats daarvan wat minder dan vleiende kiekjes van hun wederhelft te kiezen als een grap.

Ongeacht de uiteindelijke foto’s, kijkers zijn dol op deze populaire trend, en video’s die eraan deelnemen, krijgen honderdduizenden likes en miljoenen views, terwijl mensen een glimp opvangen van de relaties van andere mensen.

“Snikken, wat lief”, las een opmerking bij een video die de trend doet. “Dit maakte me aan het huilen, ik ben zo eenzaam lol,” zei een ander.

De ‘I’m so lucky picture’-trend circuleert in 2022 op TikTok, maar is in augustus en september weer bijzonder populair geworden, dus dit zou het perfecte moment zijn om in te springen op de virale trend en je eigen video te delen met je volgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in